Instalacja grzewcza
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Instalacja grzewcza
filtry można porównać do aut - jeśli cię stać możesz kupić sobie luksusowego Mercedesa, a jeśli cię nie stać zwykłego Opla - co nie zmienia faktu, że oba te auta dowiozą cię tam gdzie będziesz chciał. Różnica będzie jedynie w komforcie jazdy. Filtry skośne mają za zadanie jedynie zapobiegać osadzaniu się osadu i chronić twoją instalację grzewczą - grzejniki. Oba będą funkcjonować, wybór należy do ciebie:)
Łatwiej by było jakby wraz z pytaniem wrzucono zdjęcie kotłowni.
długo zastanawiałem się nad filtrami - droższe tańsze..., ale znalazłem jakąś firmę chyba polska jest? PERFEXIM - co sądzicie o tej firmie ???
Jeżeli ktoś ma takie dylematy,to najlepiej wstawić też zdjęcie,w tym przypadku kotłowni i wtedy łatwiej będzie doradzać. O firmie słyszałem,ale nie mam niczego od nich,więc się nie wypowiem na temat jakości. Weź te droższe,może są jednak lepsze.
-
JackRussel
- Początkujący

Ja tam używam złączki, filtry, zawory Pefexim i jestem bardzo zadowolony z jakości.
No a co z tym zdjeciem? doczekamy się w końcu aby zobaczyć jak prezentuje się Twoja kotłownia? W dalszym ciągu czekamy,temat nie umarł:)
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Może mi Szanowny Spadnet wyjaśnić, dlaczego kompetencja nazywa porównanie kaloryczności źródła jako porównanie kosztów ogrzewania?
Gdzie tu kompetencja! To manipulacja!
Gdzie tu kompetencja! To manipulacja!