Jakiej firmy drzwi wewnętrzne?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Jakiej firmy drzwi wewnętrzne?
Szukam drzwi wewnętrznych w kolorze złoty dąb. Czy ktoś się spotkał z producentem mającym taki kolor w swojej ofercie?
Pozdrawiam Jurek
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Re: Jakiej firmy drzwi wewnętrzne?
Zapraszam na stronę.
-
Robert_Antczak
- Zainteresowany

Porta w swojej ofercie posiada kolor złoty dąb
Pozdrawiam
Pozdrawiam
specjalista tematyki drzwi, współredaktor bloga Porta
Dziękuję za odpowiedź, Nareszcie coś konkretnego. Szkoda, że dopiero po 4 latach. 
Pozdrawiam Jurek
Zapraszam na forum http://www.drzwi-forum.pl/
Jak by ktoś jeszcze szukał takich drzwi to polecam drzwi w ofercie Salonu Dierre (http://www.salondrzwi.pl) - ceny nie najniższe (choć mają kilka modeli niedrogich) ale najważniejsze, że można sobie w salonie spokojnie obejrzeć i dopytać o szczegóły. 8000 okładzin i kolorów.
Pozdr
Pozdr
-
Robert_Antczak
- Zainteresowany

Dierre to niezłe drzwi,
mają jednak duży minus są bardzo drogie, niewielu na nie stać. Jest sporo tańszych producentów i wcale nie robią gorszych drzwi.
Pozdrawiam
mają jednak duży minus są bardzo drogie, niewielu na nie stać. Jest sporo tańszych producentów i wcale nie robią gorszych drzwi.
Pozdrawiam
specjalista tematyki drzwi, współredaktor bloga Porta
Polece Ci drzwi wewnętrzne firmy Zbigmet. Projekt drzwi zależy wyłącznie do Ciebie, mozesz sobie zrobić jakie chcesz,. Maja bogate kolory fornirów zwykłych jak i egzotycznych. Z nad wymiarem nie ma problemu u mnie np. wysokość to 220 cm a wyszły idealne. No i ta klamka magnetyczna
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Polecam Moric, moglem przebierać do woli w kolorach i typach drzwi, są nastawieni na drzwi drewniane. Tanie nie są ale jakość z najwyższej półki, oczywiście po zakupie nie zostawiają Cię samego
Pozdrawiam[/url]
Pozdrawiam[/url]
szymon_c
budownictwo, stolarstwo, modelarstwo
budownictwo, stolarstwo, modelarstwo
mnie z kolei bardzo podszedł Stolpaw, fajne drzwi
ja polecę www.drewnorex.pl czy wewnętrzne czy zewnętrzne, jakość z wysokiej półki
Ceny to chyba sobie biorą z kosmosumichaubal pisze:ja polecę www.drewnorex.pl czy wewnętrzne czy zewnętrzne, jakość z wysokiej półki
squad123 pisze:Polece Ci drzwi wewnętrzne firmy Zbigmet. Projekt drzwi zależy wyłącznie do Ciebie, mozesz sobie zrobić jakie chcesz,. Maja bogate kolory fornirów zwykłych jak i egzotycznych. Z nad wymiarem nie ma problemu u mnie np. wysokość to 220 cm a wyszły idealne. No i ta klamka magnetyczna![]()
Pozdrawiam
Ich ceny też są dosyć wygórowane jak na MDF
-
Elzbieta R
- Początkujący

Troszkę mi tu zalatuje reklamą. Ja mam drzwi z door concept na śląsku. Są białe bezprzylgowe i baaaardzo ładnie się prezentują. Długo szukałam ładnych drzwi ale ceny są wszędzie za wysokie bynajmniej dla mnie. Za sztukę tj skrzydło z ościeżnicą zapłaciłam ok 1400 bez montażu i powiem ze było warto przejechać się do tej firmy ("tylko" 3 h jazdy z Warszawy) zobaczyć i zamówić. Jakby co to mogę przesłać fotkę jak wyglądają w moim mieszkanku. Acha, i zawiasy mam chowane.

-
Betton1987
- Początkujący

Ciekawą ofertę można znaleźć jeszcze w firmie Centurion. Sporo rodzajów skrzydeł i wiele kolorów. Dodatkowo obsługują zamówienia nietypowe. Może tam znajdziesz coś dla siebie http://centurion.com.pl/drzwi.php?str=drzwi