Pomysł na małą łazienkę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pomysł na małą łazienkę
Wszystkim tym, którzy posiadają w domu lub mieszkaniu małą łazienkę i szukają pomysłów na jej wykończenie, podpowiadamy, Pomysł na małą łazienkę >>
Redakcja
Pomysł na małą łazienkę
W lazienkaplus.pl można znaleźć całkiem sporo produktów, które pasują do nietypowej i często trudnej aranżacji malej powierzchni. 
Re: Pomysł na małą łazienkę
Dla mnie do małych łazienek nadaje się tylko Nano. Piękna seria idealna do mikrołazienek.
Dla mnie do małych łazienek nadaje się tylko Nano. Piękna seria idealna do mikrołazienek.
-
zbycha nie ma
- Początkujący

Wygodnym sposobem na oszczędność miejsca w małej łazience jest montaż zestawów podtynkowych.
-
zbycha nie ma
- Początkujący

Wygodnym sposobem na oszczędność miejsca w małej łazience jest montaż zestawów podtynkowych.
Mała tzn?
-
Atlantic Polska
- Zainteresowany

- Kontakt:
Ja proponuję parawan nawannowy, bo w małej łazience raczej nie zmieści się wanna i kabina prysznicowa ...
Ja również się z tym zgadzam.Parawan potrafi rozwiązać wiele problemów aranżacyjno-przestrzennych.

Zestawy podtynkowe (choć mają z założenia ograniczać kwestie aranżacyjne) można dostosować do danego stylu, np. retro
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Jezeli chodzi o małą łazienkę,to moim zdaniem bardzo fajnie sprawdzi się kabina prysznicowe i do tego umywalka z niewielką pułeczką. Tym sposobem będziemy mieli urządzona całość,a jasne płytki optycznie powiększą pomieszczenie.
Zapraszamy do naszego sklepu
Do małych łazienek doskonale nadaje się seria Nano z Cersanitu zaprojektowana właśnie do takich małych pomieszczeń.
Na madix.com.pl znajdziecie sporo baterii (też podtynkowych), które można spokojnie dopasować do wielkości i rozkładu łazienki.
-
Glazurnik_Rotberg
- Zainteresowany

- Kontakt:
wiekszosc z tych lazieniek wcale nie jest mala. Ostatnio robiam lazienke 2.00 x 1.00...
Malenstwo z wanna
Malenstwo z wanna