brodzik
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
stokrotka27
- Początkujący

Re: brodzik
witam
mam ten brodzik od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona:) ma delikatny spad, woda nie stoi w brodziku tylko szybko znika;) jest izolowany termicznie i naprawdę utrzymuje ciepło, ale najlepsze jest to że ma wymiar standardowy tzw R550 więc pasuje do niego mnóstwo różnych kabin innych producentów. Łatwy w utrzymaniu czystości...
a przy okazji zapraszam do mnie: kasia-domiogrd.blogspot.com
mam ten brodzik od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona:) ma delikatny spad, woda nie stoi w brodziku tylko szybko znika;) jest izolowany termicznie i naprawdę utrzymuje ciepło, ale najlepsze jest to że ma wymiar standardowy tzw R550 więc pasuje do niego mnóstwo różnych kabin innych producentów. Łatwy w utrzymaniu czystości...
a przy okazji zapraszam do mnie: kasia-domiogrd.blogspot.com
Witam! Pozwole sobie poczepić się pod temat, niedługo czeka mnie zakup brodzika. Znalazłem New Trendy Corrina. New Trendy, czy ktoś może powiedzieć mi coś w tym temacie? Czy dobra firma, widzę że są też brodziki tańsze innych firm, ale czy nie lepiej dołożyć i wziąć te New Trendy? Macie może jakieś doświadczenia z tą firmą?
Hey ja mam kabine i brodzik tej firmy. wszystko gra, zastanawialismy sie czy kupic bo troche malo opinii, ale nie zalujemy, polecam.
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Mam w planie zainwestować w rzeczy do łazienki z Krion-u. Materiał miałem okazję obejrzeć u polskiego dystrybutora w Skawinie niedawno (namiar do nich - http://krionpolska.pl). Materiał rzeczywiście ciepły w dotyku, gładki bez porowatości, idealnie się nadaje właśnie na wannę czy brodzik.