okna Internorm
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
okna Internorm
Na wiosnę zaczynam budowę domu i właśnie przeglądam strony internetowe producentów okien. Znalazłam okna austiackiej firmy Internorm - wydają się OK. Czy ktoś z forumowiczów kupił takie okna, czy ma je u siebie w domu i może podzielić się opiniami? Może ktos coś o nich słyszał (pozytywnego lub nie)?
Pozdr,
Debiutantka AnnaB
Pozdr,
Debiutantka AnnaB
Najlepsze okna
Kupiłam okna firmy Internorm model Dimension, zapłaciłam trochę więcej niż u innych producentów ale szczerze powiem nie żałuję. Są cudowne idealnie pasują do mojego domu, od strony zewnętrznej są aluminiowe w kolorze srebrnym matowym. A wogóle to sprawa wyszła od mojego architekta, bo szczerze powiem ja na oknach to znam się średnio, ale jego zdaniem to są właśnie najlepsze okna na rynku. Polecam 
Internorm
A możesz powiedzieć mi w przybliżeniu, procentowo o ile były droższe od innych (z średnio wyższej półki)? Ja na razie jestem na etapie projektu i nie mam jeszcze zestawienia stolarki od architekta, więc nie mogę rozesłać zapytań do producentów i porównać, a chciałabym mieć jakąś orientację.
okna Internorm
Droższe były niż inne okna, o ile to ciężko mi powiedzieć ale jakieś 20 %, do teg jest trochę droższy montaż, bo przy użyciu jakiś specjalnych materiałów. Zapłaciałam trochę więcej ale wiem, że mam spokój z oknami na lata 
Internorm
Internorm to bardzo dobry wybór. Jak każda austriacka firma stawia przede wszystkim na jakość wykonania. na pewno będziesz zadowolona. Jak będziesz szukała drzwi wewnętrznych to zobacz ofertę firmy DANA - to też jest austriacka firma, którą Ci też polecam - może nie najtańsi ale produkt warty polecenia. 
adamo
Re: okna Internorm
Na początku miałem obawy żeby zamontować okna Internorm.Teraz wiem że było warto.Duża oszczędność na ogrzewaniu.Ładne wykonanie super nowoczesny styl.
Re: okna Internorm
A jaki budżet tak ogólnie możesz przeznaczyć na zakup okien? Bo jeżeli go podasz to być może będę mógł doradzić i pomóc podają jeszcze kilka innych alternatywnych firm oraz modeli,wiec czekam na szczegóły.
Okna dla każdego !