Meble dziecięce, łóżeczka, łóżka piętrowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: meble dziecięce, łóżeczka, łóżka piętrowe
Fajny pomysł z tym trzecim dodatkowym łóżkiem. Sam trochę, żałuję bo nie pomyślałem, a przydałaby mi się taka funkcjonalność 
Maciej
Witam,
Szukam ciekawych mebli dziecięcych.
Interesują mnie:
łóżko, komoda i szafa.
Odwiedziłam sklep patiimaks.pl i jest tam kilka ciekawych mebli dziecięcych.
Jednak szukam także innych sklepów internetowych, które oferują meble dziecięce.
Czy mogą mi Państwo polecić kilka sklepów internetowych?
Pozdrawiam,
Szukam ciekawych mebli dziecięcych.
Interesują mnie:
łóżko, komoda i szafa.
Odwiedziłam sklep patiimaks.pl i jest tam kilka ciekawych mebli dziecięcych.
Jednak szukam także innych sklepów internetowych, które oferują meble dziecięce.
Czy mogą mi Państwo polecić kilka sklepów internetowych?
Pozdrawiam,
Warto zajrzeć na lozkapietrowe.com
Bardzo duży wybór i dobre ceny. Kupiliśmy ostatnio z mężem tam łóżko i jest super!
Bardzo duży wybór i dobre ceny. Kupiliśmy ostatnio z mężem tam łóżko i jest super!
Tu zgadzam się z tobą w 100% w domu najlepsze łóżeczko drewniane.
-
bs-twojstyl
- Początkujący

- Kontakt:
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą mebli młodzieżowych. W sprzedaży meble pojedyncze oraz całe zestawy dla Waszego milusińskiego.
No ale łóżek piętrowych za dużo nie macie i jakieś takie bardzo dziecinne są. Radzę zajrzeć na:
lozkapietrowe.com lub lozkadladzieci.com - największy wybór łóżek w dobrej cenie.
lozkapietrowe.com lub lozkadladzieci.com - największy wybór łóżek w dobrej cenie.
-
Domatorka87
- Początkujący

widziałam bardzo wiele ciekawych łóżeczek i piętrowych i takich podwyższanych np ze zjeżdżalnią w sklepie esmebel.com , to są meble prosto od producenta, także i cena jest dobra i jakość , no i solidne meble drewniane
Esmebel ma fajne i bardzo pomysłowe mebelki w tym też łózka pietowe, jedyną ich wadą jest cena....
Jeżeli chodzi o wybór materaca dla dziecka to polecam tę kategorię. Znajdziecie tam Państwo kilka bardzo dobrych materacy o różnej twardości dla dzieci.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moi znajomi kupili przez internet swoim synkom takie łóżko: http://www.extrapunkt.pl/lozko-solaris/2079/produkt.htm i młodzi są zachwyceni 

Konkurencyjną ofertę łóżek i materacy dla dzieci i tylko dla dzieci znajdziesz na stronie softbe
cenowo też są konkurencyjni więc bez obaw
cenowo też są konkurencyjni więc bez obaw
-
Sorbet3000
- Początkujący

Ja np szafy przesuwne czy szafki do zabudowy wykonywałem przy użyciu tego cacka - odpada błąd paralaksy:) złego słowa na ten ultradźwiękowy dalmierz nie powiem!
Sprawdźcie zakładkę dla dzieci na comfortbe.pl Kupiłem u nich dla siebie i jest bardzo wygodny. Myślę że coś odpowiedniego dla dzieci też wam doradzą.
Sprawdźcie zakładkę dla dzieci na comfortbe.pl Kupiłem u nich dla siebie i jest bardzo wygodny. Myślę że coś odpowiedniego dla dzieci też wam doradzą.
-
magda312_1980
- Początkujący

Nie ma sensu kombinować z zakładką termoelastyczną, na comfortbe są często promocje i cena między termoelastycznym w promocji a zakładką bez promocji jest podobna.