Bawole oko-kto ma i ile zapłacił????
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
jaga
Bawole oko-kto ma i ile zapłacił????
Mamy w projekcie dachu dwa bawole oczka (raczej wielkie oka). Zastanawiamy się, ile może kosztować wykonanie na zamówienie takiego okna z drewna. Ma ktoś jakieś doświadczenie? Dzięki za jakiekolwiek informacje na ten temat.
-
zoni-system
bawole oczy
Witam!
Chętnie podam wycenę takich okien,musze mieć tylko wymiary i dane czy okna w kolorze kryjącym czy lazurowym.od wielu lat jestem przedstawicielem fabryki okien będącej na rynku wiele lat.Okna zarówno PCV jak i drewniane sa w bardzo dobrej jakości za bardzo rozsądna cene.Ważne jest ,że przez cały okres gwarancji funkcjonuje serwis fabryczny.Posiadam dobre referencje.Istnieje możliwość zobaczenia wykonanych przez moja firmę inwestycji.Montaże wykinują autoryzowane ekipy.Chętnie udzielę bliższych informacji.
zoni-system@gazeta.pl
tel. 501-602-377
Pozdrawiam
Tadeusz Zieliński
Chętnie podam wycenę takich okien,musze mieć tylko wymiary i dane czy okna w kolorze kryjącym czy lazurowym.od wielu lat jestem przedstawicielem fabryki okien będącej na rynku wiele lat.Okna zarówno PCV jak i drewniane sa w bardzo dobrej jakości za bardzo rozsądna cene.Ważne jest ,że przez cały okres gwarancji funkcjonuje serwis fabryczny.Posiadam dobre referencje.Istnieje możliwość zobaczenia wykonanych przez moja firmę inwestycji.Montaże wykinują autoryzowane ekipy.Chętnie udzielę bliższych informacji.
zoni-system@gazeta.pl
tel. 501-602-377
Pozdrawiam
Tadeusz Zieliński