Marokańska umywalka
-
zbigmeks
Marokańska umywalka
Hej
Właśnie planujemy z moim mężem remont łazienki. Na początku nie mieliśmy jakieś jednej koncepcji, ale u znajomych podpatrzyliśmy w łazience fajną marokańską umywalkę.
Na tym koniec tego fajnego i tu zaczyna się problem. Za nic w świecie nie możemy się zdecydować na jakąś konkretną.
Oto nasze faworytki:
Masina - nr 1
Fatima - nr 2
Która wydaje Wam się fajniejsza? CO prawda decyzja i tak należy do nas, ale będę baaaaaardzo wdzięczna za pomoc
Właśnie planujemy z moim mężem remont łazienki. Na początku nie mieliśmy jakieś jednej koncepcji, ale u znajomych podpatrzyliśmy w łazience fajną marokańską umywalkę.
Na tym koniec tego fajnego i tu zaczyna się problem. Za nic w świecie nie możemy się zdecydować na jakąś konkretną.
Oto nasze faworytki:
Masina - nr 1
Fatima - nr 2
Która wydaje Wam się fajniejsza? CO prawda decyzja i tak należy do nas, ale będę baaaaaardzo wdzięczna za pomoc
Re: Marokańska umywalka
Jak dla mnie to jedna i druga tchnie kiczem.
Chyba, że i wannę i kibelek i resztę też będziesz miał "marokańskie".
Chyba, że i wannę i kibelek i resztę też będziesz miał "marokańskie".
Witam serdecznie,
W Państwa przypadku zachęcam do zapoznania się z bardzo szeroką gamą produktów do łazienek znajdującą się na portalu CNF.
W tym miejscu możecie Państwo obejrzeć umywalki: -www.c-n-f.pl/produkty/1120/ref:66 (Bardzo pomocna będzie zawężarka znajdująca się po lewej stronie. Za jej pomocą można wybrać rodzaj produktu jaki nas interesuje.)
Jeśli macie Państwo zamiar odmienić całkowicie swoją łazienkę, polecam zapoznać się z dostępnymi na rynku kolekcjami łazienek: -www.c-n-f.pl/produkty/2065/ref:66
Myślę, że moja rada okaże się pomocna.
Pozdrawiam,
Karol Latosiński.
W Państwa przypadku zachęcam do zapoznania się z bardzo szeroką gamą produktów do łazienek znajdującą się na portalu CNF.
W tym miejscu możecie Państwo obejrzeć umywalki: -www.c-n-f.pl/produkty/1120/ref:66 (Bardzo pomocna będzie zawężarka znajdująca się po lewej stronie. Za jej pomocą można wybrać rodzaj produktu jaki nas interesuje.)
Jeśli macie Państwo zamiar odmienić całkowicie swoją łazienkę, polecam zapoznać się z dostępnymi na rynku kolekcjami łazienek: -www.c-n-f.pl/produkty/2065/ref:66
Myślę, że moja rada okaże się pomocna.
Pozdrawiam,
Karol Latosiński.
Kwestia gustu, czy tchnie kiczem, czy też nie; według mnie, jeśli miałabym wybierać to Fatima
jednak szczerze ja bym poszukała jeszcze czegoś bardziej delikatnego.
-
bodziu
Żadna 
Raczej coś w tym stylu - http://www.e-inclusive.pl/Umywalki-%C5% ... yczne.html
Naprawdę te klimaty wam się podobają?
Raczej coś w tym stylu - http://www.e-inclusive.pl/Umywalki-%C5% ... yczne.html
Naprawdę te klimaty wam się podobają?
-
Michał Kurek
- Początkujący

- Kontakt:
Ta pierwsza wydaje się dość ok, ale faktycznie, gdybym miał wybierać to raczej zdecydowałbym się na coś w bardziej konwencjonalnym stylu 
Nowoczesna hala ze stali już dostępna w centrum Polski.
Wybacz, ale ciężko doradzić, która lepsza jak żadna mi się nie podoba 
Tak w zasadzie to ja również nie chciałbym mieć łazienki urządzonej ws tylu marokańskim czy też podobnych dodatków. Wole coś bardziej klasycznego i w jasnych kolorach.
Pozdrawiam CitiHome.pl
Pozdrawiam CitiHome.pl
-
zbigmeks
Ostatecznie zdecydowałam się na Masinę. Jak tylko łazienka zostanie skończona to pochwalę się zdjęciami aranżacji 
Pochwal się koniecznie,jestem ciekawy poczynionych efektów. Poza tym zapraszam na naszą stronę,gdzie znajdziecie eleganckie meble do swojej łazienki. Myślę,że warto.
Bardzo ładne, geometryczne i kolorowe i co najważniejsze autentyczne. Wygląda naprawdę stylowo.
-
bodziu
Marokańska umywalka? Jestem nie nie. Do tego trzeba mieć najpierw odpowiednią łazienkę, ale mimo wszystko... nie podoba mi się. U nas mamy prostą umywalkę z Koła, bardzo tanią, taką jak niżej. Niczego więcej nie potrzebowaliśmy.

źródło: http://e-inclusive.pl/umywalki-lazienko ... 01000.html

źródło: http://e-inclusive.pl/umywalki-lazienko ... 01000.html