okna skandynawskie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
okna skandynawskie
chce wymienic okna na drewniane okna skandynawskie /otwierane na zewnatrz/
prosze o polecenie dobrej firmy /producent i wykonawca uslugi w Warszawie.
naturalnie tsakze o wymiane doswiadczen.
prosze o polecenie dobrej firmy /producent i wykonawca uslugi w Warszawie.
naturalnie tsakze o wymiane doswiadczen.
Re: okna skandynawskie
Ciekawy temat, może ktoś ma info gdzie takie okna można kupić?
po przeglądzie rynku chyba zdecyduję się na okna skandynawskie produkcji Stollar z Suwalk.Kto ma okna Stollar ,prosze o opinie.
przy okazji,czy ktos wie czy i gdzie dziala teraz Warszawska fabryka okien.
po przeglądzie rynku chyba zdecyduję się na okna skandynawskie produkcji Stollar z Suwalk.Kto ma okna Stollar ,prosze o opinie.
-
jurrek54gd
- Początkujący

Szukasz pilnie okna skandynawskie ? Zobacz na ofertę firmy K Z B czyli Kompleksowe Zaopatrzenie Budownictwa która produkuje właśnie okna skandynawskie na bardzo wysokim poziomie, ja osobiście byłem z nich mega zadowolony !
A te okna okna rzeczywiście są lepsze niż standardowe?
-
Daniel4321
- Aktywny

Okna skandynawskie to coraz bardziej popularne rozwiązanie. Sam wstawiłem je do swojego nowego domu. Napisałeś, że poszukujesz dostawcy okien tego typu - postaw na firmę SkandPol. Warto zaznaczyć, iż swoje produkty eksportują na rynek zagraniczny, przede wszystkim skandynawski.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Widziałem takie okna, faktycznie wyglądają bardzo ładnie.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Moim zdaniem to właśnie rozwiązanie które w Polsce nie jest popularne i proponuję skupić się na ich prawidłowym montażu oraz regulacji aby były przede wszystkim szczelne, bo to ma największe znaczenie.
meble z dostawą do domu.
Zdecydowanie nie jest to popularne rozwiązanie. Sama musiałam sprawdzić, jak to wygląda.
A co powiecie na temat zwykłych okien PCV? Planuje takie właśnie zakupić tylko nie wiem na jaki sklep się zdecydować, na razie znalazłem okna pcv poznań http://eurocolor.com.pl/ i nie wiem czy warto u nich to zakupić
chętnie posłucham jakiś Waszych opinii i z góry dziękuje za wszelkie komentarze w tej kwestii 
Jeśli cenicie sobie dobry design, a przede wszystkim świeżość to okna typu skandynawskiego są świetnym pomysłem. Takie okna, czyli uchylno-obrotowe (topsving) z oferty SKANDPOL ozdobiły mój dom. Jestem niezwykle zadowolony z tego powodu, gdyż są bardzo poręczne, w zasadzie ich otwieranie sprawia nieco radochy. 
Szczerze mówiąc nigdy nie korzystałem z okien skandynawskich? Czy opłaca się je wybierać. Możecie coś więcej napisać? Ja mam dobre okna pcv.