Otrzegam przed firmą EDBUD z Torunia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Otrzegam przed firmą EDBUD z Torunia
Ostrzegam zaczynają prace a nie kończą, a kase chcą,większość prac jest wykonana delikatnie mówiąc bardzo źle!!! Na takich oszóstów jak oni to trafiłem 1 raz w życiu. Jak im się zapłaci szybciej to faktury człowiek się nie doczeka!!! A mówią że fakture przywiozą później!!! Firme prowadzi Marek Piasecki z Torunia oszust!!! UWAŻAJCIE NA TEGO CZŁOWIEKA
Re: Otrzegam przed firmą EDBUD z Torunia
witam serdecznie ja natomiast ostrzegam wszystkich inwestorów przed firmą Pana Marka Kokoszyńskiego zobowiązał sie wykonania więźby dachu dwuspadowego i zdecydowanie Go to przerosło zniszczył materiał za ok 3,5 tyś wziął pieniądze na gwoździe blachy i sie z nich nie rozlichył a a na dodatek jak sie człowiek upomina o swoje to jeszcze strachy na lachy miedzy słówkami
i do tego wcale cenowo nie jest atrakcyjny nie polecam tego człowieka nikomu
[/b]
i do tego wcale cenowo nie jest atrakcyjny nie polecam tego człowieka nikomu
[/b]-
ED-BUD Marek Piasecki
- Początkujący

Witam Wszystkich, dopiero po takim czasie zobaczyłem taką opinie o mojej firmie.Jestem na rynku od 10 lat, pierwszy raz zdarzyło mi się przeczytać coś tak złośliwego o swojej firmię.Doskonale wiem kto to napisał,bo tylko z tym klientem mieliśmy problemy(nawet w gre wchodziła Policja).Nie dokońca było tak jak ta osoba napisała.Niepłacone za wykonaną pracę było od samego początku, mało tego zostaliśmy okradzeni ze sprzętu budowlanego.Dowiedzieliśmy się również, że nie byliśmy jedyną firmą która tak oszukano.[/b]
-
Przemek
Panowie
jeżeli macie tego typu uwagi i chcecie skutecznie przestrzec przed wykonawca zachęcamy do zakładania nowych tematów
wtedy są one dobrze widoczne w google dla osób poszukujących informacji o wykonawcy
jeżeli macie tego typu uwagi i chcecie skutecznie przestrzec przed wykonawca zachęcamy do zakładania nowych tematów
wtedy są one dobrze widoczne w google dla osób poszukujących informacji o wykonawcy