Otrzegam przed firmą EDBUD z Torunia

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

zonk-60
Początkujący
Początkujący

Otrzegam przed firmą EDBUD z Torunia

Post autor: zonk-60 »

Ostrzegam zaczynają prace a nie kończą, a kase chcą,większość prac jest wykonana delikatnie mówiąc bardzo źle!!! Na takich oszóstów jak oni to trafiłem 1 raz w życiu. Jak im się zapłaci szybciej to faktury człowiek się nie doczeka!!! A mówią że fakture przywiozą później!!! Firme prowadzi Marek Piasecki z Torunia oszust!!! UWAŻAJCIE NA TEGO CZŁOWIEKA

MMarcin83
Początkujący
Początkujący

Re: Otrzegam przed firmą EDBUD z Torunia

Post autor: MMarcin83 »

witam serdecznie ja natomiast ostrzegam wszystkich inwestorów przed firmą Pana Marka Kokoszyńskiego zobowiązał sie wykonania więźby dachu dwuspadowego i zdecydowanie Go to przerosło zniszczył materiał za ok 3,5 tyś wziął pieniądze na gwoździe blachy i sie z nich nie rozlichył a a na dodatek jak sie człowiek upomina o swoje to jeszcze strachy na lachy miedzy słówkami
i do tego wcale cenowo nie jest atrakcyjny nie polecam tego człowieka nikomu
Obrazek [/b]

ED-BUD Marek Piasecki
Początkujący
Początkujący

Post autor: ED-BUD Marek Piasecki »

Witam Wszystkich, dopiero po takim czasie zobaczyłem taką opinie o mojej firmie.Jestem na rynku od 10 lat, pierwszy raz zdarzyło mi się przeczytać coś tak złośliwego o swojej firmię.Doskonale wiem kto to napisał,bo tylko z tym klientem mieliśmy problemy(nawet w gre wchodziła Policja).Nie dokońca było tak jak ta osoba napisała.Niepłacone za wykonaną pracę było od samego początku, mało tego zostaliśmy okradzeni ze sprzętu budowlanego.Dowiedzieliśmy się również, że nie byliśmy jedyną firmą która tak oszukano.[/b]

Przemek

Post autor: Przemek »

Panowie
jeżeli macie tego typu uwagi i chcecie skutecznie przestrzec przed wykonawca zachęcamy do zakładania nowych tematów
wtedy są one dobrze widoczne w google dla osób poszukujących informacji o wykonawcy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”