Jakie rynny pcv najtańsze
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Jakie rynny pcv najtańsze
witam szukam najtańszych rynien pcv najlepiej brazowych o srednicy 125 mozecie cos doradzic jakas stronke czy cos, same ryyny oze nie sa drogie ale osprzet bardzo
Wisą niewiele wartetam
A dlaczego szukasz najtańszych a nie najlepszych??
Najtańsze jak sama nazwa wskazuje są niewiele warte.
Pozdrawiam Piotr
Najtańsze jak sama nazwa wskazuje są niewiele warte.
Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr
A na podstawie czego da się stwierdzić, że są najlepsze na rynku? A poza tym gdzie logika w wypowiedzi typu: "najlepsae w tej chwili na rynku i są dobre". Nie rozumiem, proszę mi wytłumaczyć.mmarcin pisze:Czesc niekupuj najtańszych rynien.Ja polecił by rynny Kanion są najlepsae w tej chwili na rynku i są dobre a stosunkowo nie takie drogie.A najtańsze jak kupisz to bedziesz załował
miłego dnia
Sory każdy moze cos zle napisac i ja tak własnie napisałem wielka gafa z mojej strony w wypowiedzi.amc1 pisze:A na podstawie czego da się stwierdzić, że są najlepsze na rynku? A poza tym gdzie logika w wypowiedzi typu: "najlepsae w tej chwili na rynku i są dobre". Nie rozumiem, proszę mi wytłumaczyć.mmarcin pisze:Czesc niekupuj najtańszych rynien.Ja polecił by rynny Kanion są najlepsae w tej chwili na rynku i są dobre a stosunkowo nie takie drogie.A najtańsze jak kupisz to bedziesz załował
miłego dnia
-
runcajs1967
- Aktywny

I nie dowiemy się już chyba dlaczego najlepsze.amc1 pisze:A na podstawie czego da się stwierdzić, że są najlepsze na rynku? A poza tym gdzie logika w wypowiedzi typu: "najlepsae w tej chwili na rynku i są dobre". Nie rozumiem, proszę mi wytłumaczyć.mmarcin pisze:Czesc niekupuj najtańszych rynien.Ja polecił by rynny Kanion są najlepsae w tej chwili na rynku i są dobre a stosunkowo nie takie drogie.A najtańsze jak kupisz to bedziesz załował
miłego dnia
Nie wie Pan dlaczego? A wie Pan coś o stabilności kolorów w PCV? Wie Pan jak zachowują się polichlorki winylu pod działaniem b. niskich i b. wysokich temperatur? Widział Pan rynny, które odpadły, bo popękały im plastikowe haki doczołowe pod naciskiem śniegu? Mam dziwne wrażenie, że czerpie Pan swojej wiedzy z praktyki ani literatury fachowej tylko z notatek reklamowych. Rynny PCV są dobre na obiekty przemysłowe i gospodarcze, w budownictwie mieszkaniowym jedynie dla tych, którzy lubią przecieki na uszczelkach i nie zależy im na estetyce.