Kolory blach

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

Kumek
Zainteresowany
Zainteresowany

Kolory blach

Post autor: Kumek »

Mam pyrtanie czy kolor np. nr 8004 u wszystkich producentów blach będzie takim samym kolorem, bo mam wątpliwości co do tego. Wydawać by sie mogło że przy obecnej technice kolor powinien byc ten sam.

runcajs1967
Aktywny
Aktywny

Post autor: runcajs1967 »

Teoretycznie powinien być ten sam lecz gdy ktoś ma zacięcie plastyczne widzi różnice

Awatar użytkownika
Andrzej Wilhelmi
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: Andrzej Wilhelmi »

Oczywiœcie, że nie będzie i nie ma takiej potrzeby. Pozdrawiam.

Kumek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Kumek »

Według mnie to fakt iż kolor nie zależy od numeru koloru tylko od producenta nie jest do końca cywilizowany. Kilka razy nyłem za wschodnia granica w latach 88-90 i zawsze denerwowqało mnie to że na przystankach PKS nie ma rozkładu jazdy. Ludzie stoja marzna i nie wiedzą że kiedy przyjedzie autobus.
Wytłumaczenie było takie że jak są srogie zimy to nawet jak bedzie rozkład jazdy to i tak autobus przyjedzie wtedy kiedy bedzie mógł. Więc rozkłąd jazdy tak jak tu nr koloru nie swiadczy o tym że autobys przyjedzi czy nr koloru bedzie taki sam.

Awatar użytkownika
mmarcin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mmarcin »

witqm
nigdy niebedzie taki sam kolor nawet u jednego producenta
miłego dnia

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”