Projekt APS 97

Dom jednorodzinny czy wielorodzinny z poddaszem użytkowym czy parterowy? Jaki projekt domu jednorodzinnego wybrać? Jak dostosować projekt gotowy do naszych potrzeb? Zapraszamy do wymiany uwag i spostrzeżeń oraz nurtujących problemów dotyczących projektów domów oraz do zamieszczania zdjęć z realizacji Waszych domów.
kaga
Początkujący
Początkujący

Projekt APS 97

Post autor: kaga »

Witam Wszyskich serdecznie!
Jestem na etapie wybierania projektu, po dłuuuugich poszukiwaniach tego idealnego domku, myślę, że znalazłam to czego szukałm, jest to projekt APS 97, dla mnie idealny, wnętrze bardzo funkcjonalne i śliczny do tego wszystkiego :)
Teraz mam pytanko, czy ktoś może już buduje ten domek, jeśli tak to proszę o informację na jakie koszta muszę się przygotować, dodam tylko,że działkę już mam.
Może ktoś potrafi mi też odpowiedzieć na pytanie, czy ewentualnie da radę powiększyć trochę salon, o jakieś 10 m kw?
za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję i za jakiekolwiek inne sugestie i informacje dotyczące głównie tego projektu będę bardzo wdzięczna :lol:

pozdrawiam
kaga

Szugs
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Szugs »

Że ten projekt taki śliczny i funkcjonalny to bym nie powiedziała (wejście do ubikacji nr 11 powinno znajdować się od strony korytarza, nie ma pomieszczeń gospodarczych, garderoby ...), ale tragiczny też nie jest. Jak chcesz powiększyć salon ? Przesunąć ścianę w lewo czy ... ? Myślę że z tym nie byłoby większych problemów.

szaryw
Początkujący
Początkujący

Re: Projekt APS 97

Post autor: szaryw »

Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś buduje lub wybudował ten dom w województwie podkarpackim.
Proszę o kontakt na adres szarywMAŁPAinteria.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty domów jednorodzinnych”