ozdobne płaskorzeźby
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Adam Święcicki
- Początkujący

ozdobne płaskorzeźby
Znalazłem w internecie nietypowe ozdoby ścienne w stylu płaskorzeźb. Czy ktoś z Państwa ma coś takiego zainstalowane ? Jeżeli tak , to prosiłbym o opinie jak to się prezentuje we wnętrzu.
Tutaj link do filmu na którym są pokazane https://www.youtube.com/watch?v=uzWoHt_6qUU
Pozdrawiam
Tutaj link do filmu na którym są pokazane https://www.youtube.com/watch?v=uzWoHt_6qUU
Pozdrawiam
-
adam33wars
- Początkujący

Re: ozdobne płaskorzeźby
Ładna rzecz i chyba trochę kosztowna jak na moje oko. Moim zdaniem będzie chyba trochę kurzu zbierać na sobie. No i będzie dużo jakiś zawijasów to ostrożnie należy to czyścić żeby ich nie połamać, zależy też z czego to jest zrobione.
-
PosterPlate
- Początkujący

- Kontakt:
Płaskorzeźby fajnie wyglądają ( na myśl przy chodzi mi biuro Ala Pacino w Adwokacie Diabła ) ale jest to jednak kosztowna sprawa ( no chyba że to odlew gipsowy, który z drugiej strony łatwo ułamać ). Może lepiej wielkoformatowy plakat lub kolaż? Z pewnością łatwiejsze w utrzymaniu jeśli chodzi o kurz.
-
Adam Święcicki
- Początkujący

Pogrzebałem w necie , znalazłem producenta i faktycznie jest to dość drogie. Każdy egzemplarz jest robiony na indywidualne zamówienie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Adam Święcicki
- Początkujący

Pogrzebałem w necie , znalazłem producenta i faktycznie jest to dość drogie. Każdy egzemplarz jest robiony na indywidualne zamówienie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Hydromarozo
- Zainteresowany

- Kontakt:
Fajnie to wygląda. Mimo wszystko ma też swoje minusy. Przede wszystkim cena i pośrednio to, że kurz się lubi osadzać na tym.