NETBUD Bielsko Biała OSTRZEŻENIE

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Budoni
Początkujący
Początkujący

NETBUD Bielsko Biała OSTRZEŻENIE

Post autor: Budoni »

UWAGA OSTRZEGAM Kupiłem okna dachowe 3370zł nie dość że nie dostarczyli okien to jeszcze nie zwrócili wpłaconych pieniędzy. Sprawa aktualnie w Sądzie Nie tylko ja zostałem naciągnięty przez tą firmę www.netbud.info oraz www.okna-najtaniej.pl UWAGA istnieje na Allegro Nick: dachy_max oraz pod drugim okna_kraj UWAGA OSTRZEGAM

SGL

Re: NETBUD Bielsko Biała OSTRZEŻENIE

Post autor: SGL »

Nikt zdrowy na umyśle nie płaci z góry za "niedostarczony" towar.

Budoni
Początkujący
Początkujący

Post autor: Budoni »

SGL pisze:Nikt zdrowy na umyśle nie płaci z góry za "niedostarczony" towar.
Pierwsze słyszę większość sklepów internetowych wymaga wpłaty całości kwoty, czasami jest możliwość wysyłki za pobraniem ale to z reguły zwiększa koszt zakupu. A oszust jest oszustem i trzeba o takich firmach informować i ostrzegać czego przykładem jest oszukańcza firma NETBUD z Bielska.

artbeti
Początkujący
Początkujący

Post autor: artbeti »

firma to jedna wielka kpina banda oszustow i zlodzieji biora zaliczke towaru nie dostarczaja brak kontaktu i zaliczki UWAGA NA OSZUSTOW!
art

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”