Ceny krokwi
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Ceny krokwi
Witam
Witam wszystkich kolegów z forum i nie tylko.
Jestem tu nowy ale chciałbym się dowiedzieć jak kształtują się ceny krokwi w waszych regionach, i jaką firmę najlepiej z warmińsko-mazurskiego (Olsztyn, Ostróda) mogli byście polecić?
Witam wszystkich kolegów z forum i nie tylko.
Jestem tu nowy ale chciałbym się dowiedzieć jak kształtują się ceny krokwi w waszych regionach, i jaką firmę najlepiej z warmińsko-mazurskiego (Olsztyn, Ostróda) mogli byście polecić?
Re: Ceny krokwi
Ktoś z mojego regionu:)
Kolego ja właśnie kończę budowę domu. I niedawno stałem przed podobnym problemem jak ty objeździłem dużo tartaków i ceny są zróżnicowane nawet natrafiłem na tartak gdzie chcieli mi sprzedawać krokwie na sztuki i po przeliczeniu wyszło mi, że chcą 1300zł za m3 netto.
W końcu zamówiłem dach w firmie NATURA-MEBEL z Rudzienic tj. koło Iławy i byłem miło zaskoczony ceną, jakością i szybkością wykonania. Z czystym sumieniem mogę ich polecić na pewno będziesz zadowolony.
Jak będziesz chciał to podam tobie do nich telefon.
Kolego ja właśnie kończę budowę domu. I niedawno stałem przed podobnym problemem jak ty objeździłem dużo tartaków i ceny są zróżnicowane nawet natrafiłem na tartak gdzie chcieli mi sprzedawać krokwie na sztuki i po przeliczeniu wyszło mi, że chcą 1300zł za m3 netto.
W końcu zamówiłem dach w firmie NATURA-MEBEL z Rudzienic tj. koło Iławy i byłem miło zaskoczony ceną, jakością i szybkością wykonania. Z czystym sumieniem mogę ich polecić na pewno będziesz zadowolony.
Jak będziesz chciał to podam tobie do nich telefon.
witam podaj jakiś namiar nr. tel. do tej firmy
ja znalazłem 700 / 730zl za m3 z dowozem do Tarczyna ale może tam będzie taniej
może podasz jakiś namiar na dobrego fachowca z góry wielkie dzięki
pozdrawiam
ja znalazłem 700 / 730zl za m3 z dowozem do Tarczyna ale może tam będzie taniej
może podasz jakiś namiar na dobrego fachowca z góry wielkie dzięki
pozdrawiam
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe NATURA-MEBEL Sp. z o.o.
ul. Parkowa 3
14-204 Rudzienice
gsm +48 660 741 578
fax +48 089 640 10 73
e-mail natura-mebel@neostrada.pl
Także zakupiłem w tej firmie.
ul. Parkowa 3
14-204 Rudzienice
gsm +48 660 741 578
fax +48 089 640 10 73
e-mail natura-mebel@neostrada.pl
Także zakupiłem w tej firmie.
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

czy cena 750 zł za 1 m3 krokwi na dach jest atrakcyjna?
Za te pieniądze nie kupisz drewna konstrukcyjnego tylko mokrą tartaczke..
W moim rejonie ceny wzrosły z racji cen surowca w lasach a 750zł za m3 to normalna cena za mokre drewno, ja płace po 720zł. Pozostaje tylko kwestia jakości, jest firma koło mnie która tnie krokwie z posuszu i potem "impregnuje" zanurzeniowo barwiąc na zielono żeby nie było widać ze drewno jest białe.