szara kuchnia/ szara płyta
szara kuchnia/ szara płyta
Witam,
Zastanawiam się nad zrobieniem kuchni w szarości a do tego poszukuje szarej płyty indukcyjnej. Trochęszykałem ale niemogę znaleść nic takiego. Wiecie może który z producentów robi coś takiego i wogóle czy sądzicie że szara kuchnia będzie ok?
Zastanawiam się nad zrobieniem kuchni w szarości a do tego poszukuje szarej płyty indukcyjnej. Trochęszykałem ale niemogę znaleść nic takiego. Wiecie może który z producentów robi coś takiego i wogóle czy sądzicie że szara kuchnia będzie ok?
Re: szara kuchnia/ szara płyta
Nie spotkalam sie z plytami innego koloru niz czarny i bialy. Mysle ze jesli plyta nie bedzie szara to nie znaczy ze bedzie zle wygladac. przy szarej kuchni mozesz np pomyslec o ciemnoszarym lub nawet czarnym blacie. Jezeli chcesz uzyc szarosci to przelam to jakims innym kolorem,moze byc nawet w dodatkach, lub polacz je z ladnym i cieplnym kolorem drewna.moze pomysl nad polaczeniem szarych frontow z drewnopodobnymi.
-
Hydromarozo
- Zainteresowany

- Kontakt:
Z obecnych płyt indukcyjnych na rynku są chyba tylko czarne i białe. Raczej ciężko będzie spotkać coś w innym kolorze, te dostępne są po prostu najbardziej uniwersalne. Uważam, że mimo wszystko czarna płyta może dobrze się komponować z szarą kuchnią.
Hurtownia Hydrauliczna Pozdrawia Serdecznie!
No przyznam szczerze że niemogę znaleść. Niechcę mi sięwierzyć że rynek jest tak ubogi i oferuje tylko wspomniane warianty. Będę szukał dalej ale boję się że stoję na straconej pozycji
Ja widzieł mmastercooka taką szarą. Niewiem czy pod linkiem jest taka sama ale po oznaczeniu sobie znajdziesz. Jest szara.
http://www.dommodelowy.pl/?module=mater ... em&id=1329
http://www.dommodelowy.pl/?module=mater ... em&id=1329
A mastercook to czasem nie polacy??
Miałem gazówkę zajebiście starą - jeszcze jako wrozamet. Nie do zdarcia. czemu teraz takich nie produkują. Działa cały czas na działce.
Muszę się zastanowić nad tym rozwiazaniem bo rzeczywiście ona jest taka jak chciałem aby była.
Miałem gazówkę zajebiście starą - jeszcze jako wrozamet. Nie do zdarcia. czemu teraz takich nie produkują. Działa cały czas na działce.
Muszę się zastanowić nad tym rozwiazaniem bo rzeczywiście ona jest taka jak chciałem aby była.
-
ilonaKalina
- Początkujący

Jak taka, to jak najbardziej: swiatrezydencji.pl/wnetrza/strefy-w-domu/oblicza-jadalni/image Firm jest mnóstwo: Miele, Gaggenau, Siemens, Bosch, De Dietrich.. Płyty indukcyjne to zawsze oszczędność energii i większe bezpieczeństwo.
Witam po raz pierwszy aktywnie na forum 
Mam taką płytę firmy Gorenje. Zdjęcie jeszcze w trakcie robienia kuchni:
Pozdrawiam
Mam taką płytę firmy Gorenje. Zdjęcie jeszcze w trakcie robienia kuchni:
Pozdrawiam
Ta płyta z mastercooka ma dużą zaletę - jest jedfen olbrzymi "palnik" - bez względu gdzie położy się garnek tam będzie grzać. plus dwa standardowe.
MAstercook ma faktycznie szarą płytę induckyjną - też zajrzałam do domu modelowego w jankach - tam jest ona użyta w kuchni o kolorach beżowych, białych z dekoracjami szarymi. Co do jakości to chyba są jedną z wiodących firm na rynku w produkcji płyt.