czy znacie firmę "Strychy"?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
czy znacie firmę "Strychy"?
Czy ktoś korzystał z usług firmy Strychy - Ireneusza Kaczmarczyka - realizującej adaptacje strychów i nadbudowy? Jesli tak - prosze o opinie. 
W jednej kamienicy na Mokotowie źle zabezpieczyli dach i zalało mieszkania,ekipa budowlana jak z czasów głębokiej komuny, ale ją można zmienić (podwykonawcy)wszystko trzeba dopilnować samemu, bo inaczej robione jest najtańszym kosztem.Trzeba być czujnym i wszystko sprawdzać, ale nie napisałaś jak chcesz z tej firmy skorzystać, czy kupiłaś strych i oni będą go robić, czy jako wspólnocie złożył ofertę, bo to duża różnica, jak będziesz zainteresowana to na gazecie odpowiem.
Mieliby realizować wykończenie istniejącej już nadbudowy więc jakość robót i terminowość interesuje mnie najbardziej. Każdą ekipę trzeba pilnować, nic samo się nie dzieje - czy poprawiali potem co zfuszerowali? Czy po drodze nie generowali dodatkowych kosztów, które wychodziły już po wycenie prac? Podobno zaadoptowali strych na Dąbrowskiego i Różanej?
Skąd znasz tę firmę? Robili coś dla Ciebie?
Dziekuje za wszystkie informację i pozdrawiam
n.
Skąd znasz tę firmę? Robili coś dla Ciebie?
Dziekuje za wszystkie informację i pozdrawiam
n.
na Dąbrowskiego właśnie dach nie był zabezpieczony,lokatorowi na parterze grzyb ponoć wyszedł, wiele osób źle się wypowiada, my chyba nie będziemy brali tej firmy pod uwagę, dużo ten Pan mówi , ale bardziej jest to reklama niż poparte faktami. można tez zapytać się na stronie Mokotowa o opinie. Reporterka z radia zadała sobie dużo trudu by dowiedzieć się paru rzeczy na jego temat, postaram się jakoś skontaktować i dowiedzieć coś więcej, jeśli będą to rzeczy negatywne odpowiem na posta też na gazecie aby więcej ludzi zobaczyło.
opinia nt. firmy strychy
ponieważ ostatni post był dawno, chciałem przestrzec przed firmą Strychy i Kaczmarzcykiem czy tez obecnie Gruzseckim, bo teraz pod takim nazwiskiem działa firma.
Mam znajomą ktora miala nieprzyjemność z nimi współpracować i byla to droga przez mękę. Są nieprofesjonalni, oszukuja ludz - nie dotrzymują obietnic, ze wszystkim robią problemy oprócz przelewania pieniędzy na ich konto.
ktokolwiek, kiedykolwiek miałby z nimi mieć "przyjemność" odradzam i niech nie da się zwieść na kwieciste ich mowy.
Mam znajomą ktora miala nieprzyjemność z nimi współpracować i byla to droga przez mękę. Są nieprofesjonalni, oszukuja ludz - nie dotrzymują obietnic, ze wszystkim robią problemy oprócz przelewania pieniędzy na ich konto.
ktokolwiek, kiedykolwiek miałby z nimi mieć "przyjemność" odradzam i niech nie da się zwieść na kwieciste ich mowy.