Lodówko-zamrażarka Polar
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
anabilis90
- Początkujący

Lodówko-zamrażarka Polar
Moja stara lodówka padła, więc musze kupić coś nowego. Zupełnie nie orientuję się co teraz w trawie piszczy, bo starą lodówkę miałam dobre 8 lat, więc nie interesowałam się za bardzo. Jakie nowości sie pojawiły? Zastanawiam się nad lodówko-zamrażarką Polar //www.promoceny.pl/detail/rtv-euro-agd-polar-lodowko-zamrazarka-aks779a-56785/ ale może wy polecicie mi jeszcze coś? Wysokość do 180 cm, szerokość bez znaczenia, klasa A albo A+.
Re: Lodówko-zamrażarka Polar
A co za różnica do 1000 zł wybór jest bez liku.
Nawet nie za bardzo ma sens sprawdzać parametry techniczne bo szkoda czasu.
Omijać Ardo i Beko, tandeta jak nie wiem co.
Nawet nie za bardzo ma sens sprawdzać parametry techniczne bo szkoda czasu.
Omijać Ardo i Beko, tandeta jak nie wiem co.
Jak masz dużą kuchnię to na Side by Side GS5162PVMV popatrz, lodóweczka marzenie, nawet barek ma w drzwiach.
-
Przemek
super, ale czy lodówki Polar wracając do tematu sie sprzedają ?
-
Domatorka87
- Początkujący

przyznam się szczerze, że dawno już nie słyszałam o tej firmie Polar , teraz chyba inne firmy wioda prym jak no Elektrolux, cięzko sie zdecydować, bo jest taka masa tego sprzętu ale np ta wygląda bardzo fajnie http://www.medialux.pl/dzial/agd/katego ... rod=107007
Co jak co, ale Polara bym nie kupił 
Również, radziłbym omijać Polar, nawet sprzedawcy mi to odradzali. Teraz główne marki wśród lodówek to Bosh, Samsung, LG, Vestfrost. Tego sprzedaje się najwięcej a i użytkownicy pozytynie się wypowiadają na ich temat.
Podstawowym kryterium jest tutaj budżet jaki posiadasz na zakup lodówki. Poza tym logicznie na to patrząc: po co autorce typ side by side jeśli nie ma dużej kuchni i szuka czegoś typowo standardowego? Wtedy faktycznie taki typ w zupełności odpada.
Pozdrawiam www.Filtreo.pl
Pozdrawiam www.Filtreo.pl