Witam,
Jaka jest cena frontów MDF lakierownych na wysoki połysk, chodzi mi o m2?
Kupuję mieszkanie w opcji wykończenie pod klucz, gdzie w standardzie jest zabudowa kuchni (wykonana z płyty laiminowanej lub czegoś takiego - nie znam się). Poprosiłem o pewne modyfikacje, m.in. wykonanie frontów z lakierowanego MDF, stolarz wycenił ile będę musiał dopłacić więc chciałbym określić czy nie przepłacę.
Pozdrawiam
Kuchnia - MDF wysoki połysk
-
123ANETA123
- Początkujący

Re: Kuchnia - MDF wysoki połysk
Ja robiłam kuchnie już kilka miesięcy temu ale wtedy tak porównywałam cenę to dopłata do frontów lakierowanych w różnych salonach wahała się od 250 do nawet 500 zł . Podobno ważny jest też sam kolor , ja mam białą kuchnię a biały najtańszy
Ale było warto , wygląda fantastycznie
Też myślałam o takiej kuchni, jednak słyszałam że się myje strasznie i każdy palec widać, co o tym sądzicie?
-
123ANETA123
- Początkujący

Ja nie narzekam ale mam białą , koleżanka ma intensywny fiolet to już gorzej .
Ale myje się fajnie bo jak szkło , ja normalnie myję takimi ścierkami do szyb , super zdają egzamin .
Ale myje się fajnie bo jak szkło , ja normalnie myję takimi ścierkami do szyb , super zdają egzamin .
biała na wysoki połysk jeszcze ujdzie, bo mniej widać palce, na ciemnej tragedia
Tak, im ciemniejszy kolor tym gorzej. Ja niestety mam ciemne fronty. Nigdy więcej...