Materace
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Materace
Ja Ci zdecydowanie polecam materacematador pl, ogromnie wygodne do spania
A po dluzszym uzytkowaniu? Rowniez sa takie wygodne?
Ladne kilka lat mam te materace i jak do tej pory nie traca na jakosci. polecam
Ja również jestem zwolennikiem materacy firmy matador- warto w nie zainwestować pieniądze, są bardzo trwałe, ale przede wszystkim mają korzystny wpływ na nasze kręgosłupy;) Długo trwał wybór materaca w mojej rodzinie, bo asortyment wyposażenia domów obecnie jest przeogromny, ale teraz również znajomi coraz częściej kupują, bądź wymieniają swoje stare materace na materace tejże firmy, widząc zadowolenie moje małżonki
Ja polecam materace lateksowe! kupilismy materac firmy Koło i jesteśmy zachwyceni! nie ma poszczególnych stref ale dzieki temu wyśpią się na nim świetnie wysocy jak i niscy :)) nasz ma 2 warstwy: miękką i twardą, idealnie ukłąda sie do sylwetki - jest rewelacyjny! Z tego co pamietam jest to dual Koło - ale mogę jeszcze dokłądnie sprawdzić nazwę jeśli chcesz..
Sprężynka
-
Hydromarozo
- Zainteresowany

- Kontakt:
Jeśli chodzi o materace to nie ma co na nich oszczędzać. Trzeba kupić coś co jest sprawdzone i polecane przez innych. Jak wiadomo materac ma służyć nam przez kilka dobrych lat. A materace z lepszych półek dbają również o nasze zdrowie, dobre samopoczucie po przebudzeniu.
Hurtownia Hydrauliczna Pozdrawia Serdecznie!
-
urok_drewna
- Początkujący

- Kontakt:
zapoznaj się z naszym poradnikiem... nie jest to poradnik nastawiony na polecanie konkretnej firmy.
pozdrawiam
pozdrawiam
a jaki rodzaj szafy Cię interesuje? wnękowa czy nie? z przesuwanymi drzwiami czy otwieranymi?
ja tam już przerabiałam spanie na różnych materacach i lateksowych i sprężynowych i innych niby "luksusowych ortopedycznych", aż w końcu kupiłam za namowa kręgarza łóżko wodne. Jestem mega zadowolona!!! spełnia rewelacyjnie moje oczekiwania czyli jest b.wygodny, zdrowy dla kręgosłupa, podgrzewany i b.higieniczny.
-
Atlantic Polska
- Zainteresowany

- Kontakt:
Ja z żoną kupiłem sprężynowe w internecie, bo tylko na takie nas było stać. Ja odwiedziłem salon Black Red White to cena piankowych ścięła mnie z nóg 
-
Super łazienki
Na pewno sprawdzone są wielowarstwowe materace zdrowotne z wierzchnią warstwą z trawy morskiej!!! Drogie, ale komfort przede wszystkim i ... długo służą.
-
MrRemigiusz23
- 1 - ostrzeżenie!
Ja również jak już widzę wcześniej chętnie polecam sklep materacematador.pl. Udało mi się jakiś czas temu zakupić u nich materac, i sprawuje się super.
-
MrRemigiusz23
- 1 - ostrzeżenie!
Ja również jak już widzę wcześniej chętnie polecam sklep materacematador.pl. Udało mi się jakiś czas temu zakupić u nich materac, i sprawuje się super.
-
Super łazienki
Do: @MrRemigiusz23MrRemigiusz23 pisze:Ja również jak już widzę wcześniej chętnie polecam sklep materacematador.pl. Udało mi się jakiś czas temu zakupić u nich materac, i sprawuje się super.
Witam,
proszę o zachowanie przynajmniej podstawowych standardów obowiązujących osobę sygnującą się tytułem Mr.