Wnętrza rustykalne

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Wnętrza rustykalne

Post autor: Redakcja »

Jest bezpretensjonalny i pełen prostoty, wprowadza do wnętrza ciepły, sielankowy nastrój... Przeczytaj temat >>
Redakcja

Marek Tuchan
Początkujący
Początkujący

Wnętrza rustykalne

Post autor: Marek Tuchan »

Fajne wnętrza zapraszam na moją stronkę meblerustykalne.vooa.pl

Matskocz
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Re: Wnętrza rustykalne

Post autor: Matskocz »

Zdecydowanie nie dla mnie :), wole klasyczny styl. Podejrzewam też, że do najtańszych taki wystrój nie należy.

snycerstwo
Początkujący
Początkujący

Post autor: snycerstwo »

Może i nie jest najtańszy ale za to robi niezłe wrażenie. Namiastką takiego wystroju mogę być tylko niektóre elementy wystroju wnętrza jak mebel lub ramki na ściany stylu rustykalnym https://snycerstwo.com

Anusiaaa
Początkujący
Początkujący

Re: Wnętrza rustykalne

Post autor: Anusiaaa »

świetne! Obecnie wnetrza rustykalne sa bardzo modne i nie ukrywam, że zdobyły także moje serce! ;D w przyszłości planuje mieć właśnie taką kuchnie w stylu rustykalnym, natomiast reszta mieszkania jak najbardziej nowoczesna. Jeśli chodzi o kuchnie to nie mogę odnaleźć się w chłodnej nowoczesnej kuchni pozbawionej domowego, rodzinnego klimatu. Non stop trafiam właśnie na artykuły jak ten powyższy gdy przeglądam aranżacje wnętrz. Moim zdaniem kuchnia retro to cos wspaniałego ;) a co powiecie na taka aranżację: http://www.urzadzamy.pl/kuchnia/aranzac ... _6451.html? chyba jednak trochę przesadzona jesli chodzi o kolor ale zasłonki świetne. Ja chciałabym mieć ścianę w gazetach ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”