dywan modny czy nie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
dywan modny czy nie?
hej,
czy jeszcze jest moda na dywany? zastanwiam się czy nie kupic na moje panele jakiegoś? jak myslicie warto czy nie? czy moze lepiej zostawic wnetrze bez dywany w takim surowym nowoczesnym stylu?
pozdr
czy jeszcze jest moda na dywany? zastanwiam się czy nie kupic na moje panele jakiegoś? jak myslicie warto czy nie? czy moze lepiej zostawic wnetrze bez dywany w takim surowym nowoczesnym stylu?
pozdr
Re: dywan modny czy nie?
Dywany? Jak najbardziej ale niewielkie i tylko pod stolik lub przy kanapie, ale napewno nie zajmujący całą podłogę, zwłaszcza jeśli jest ładna.
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Wcale że nie prawdą iż tylko małe dywaniki. To zależy od pomieszczenia, od jego wielkości i kształtu.
Skąd takie propozycje w ogóle?
Skąd takie propozycje w ogóle?
Moim zdaniem dywany już nie są modne
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
buehehe
Nawet w nowoczesnych, minimalistycznych wnetrzach bardzo czesto daje się dywan. Nie mowimy tutaj o dywanach z dawnych lat, przykrywajacych 3/4 podlogi z "orientalnymi"wzorami. Obecnie sa one nieduzej wielkosci, gladkie, w pastelowych kolorowach,zazwyczaj przy kanapie. Teraz najmodniejsze sa te z "wlosem".
hm.. jedno , że dywan daje takie 'ciepło domowe' to z plusów.
Jednak dla mnie dywan odpada, zmniejsza pomieszczenie , brudzi się - bez dywanu jest bardziej stylowo.
A to co u mnie wygrało to jestem alergikiem i dywan to niepotrzebny kurz itp/
A czy jest modny... to te w stylu naszych babć pewnie nie ale widziałam dywany na czasie więc i takowe są.
Jednak dla mnie dywan odpada, zmniejsza pomieszczenie , brudzi się - bez dywanu jest bardziej stylowo.
A to co u mnie wygrało to jestem alergikiem i dywan to niepotrzebny kurz itp/
A czy jest modny... to te w stylu naszych babć pewnie nie ale widziałam dywany na czasie więc i takowe są.
Dziwne pytanie
Kwestia gustu przecież. Ja tam lubię dywany, ale małe i jednokolorowe
Dziwne pytanie
Kwestia gustu przecież. Ja tam lubię dywany, ale małe i jednokolorowe.
Zależy jakie chce się miec wnętrze, na pewno dywan trochę je ociepli. Ja tam dywany lubię ale proste.
dywany maja plusy i minusy, fajnie ze ocieplaja wnetrze i chyba nadaja przytulnego charakteru, ale np. pranie ich juz nie nalezy do przyjemnosci- no i jak ktos ma alergie to tez raczej nie jest dobrym rozwiazaniem.
Ja kupiłam to mojego mieszkania taki dywan dynamiko.pl/component/djcatalog2/?view=item&id=4154%3Adywan-like-a-feather&cid=47%3Adywany-welniane
mnie się podoba a czy jest modny? pewnie jest, ale to już ma mniejsze znaczenie.. Ważne że pasuje do mojego mieszkania które urządziłam w stylu który do mnie pasuję i wiem że zawsze będzie mi się podobał
Moda minie a wystrój mieszkania zostanie..
mnie się podoba a czy jest modny? pewnie jest, ale to już ma mniejsze znaczenie.. Ważne że pasuje do mojego mieszkania które urządziłam w stylu który do mnie pasuję i wiem że zawsze będzie mi się podobał
Według mnie sam fakt posiadania dywanu to kwestia osobistych preferencji, a już styl dywanu to kwestia mody, która i tak szybko zmienia się. Na pewno te dywany w stylu babć są już nie modne.
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Są dywany które z mody nie wyjdą nigdy gdyż są designerskie. Takie babcine w paski masz na myśli, ja tam skleciłbym coś fajnego z tych starych dywanów, gdyby ktoś potrzebował.
Wydaję mi się, że ważniejsze jest to jaki to będzie dywan i w jakim pomieszczeniu się znajdował.. ogólnie nie preferuję do nowoczesnych wnętrz dywanów.. ale nie mówie nie
a co tam też moda.. wszystko co ładne jest modne