stiuk wenecki - bizancjum
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
stiuk wenecki - bizancjum
Przeglądając nowy katalog natrafiłam na pewne rozwiązanie, które wyjątkowo mi się spodobało. Chodzi o stiuk wenecki - bizancjum. Od zawsze bardzo mi się podobały motywy związane ze starożytnymi klimatami. Nie wiem tylko czy samo wykonanie nie jest zbyt skomplikowane - chyba trzeba by wynająć jakiegoś specjalistę? No i ile by to kosztowało?
Re: stiuk wenecki - bizancjum
Wiem o co chodzi, też widziałem ten katalog magnata, a dodatkowo widziałem to na "żywo" u znajomych. Wygląda naprawdę fantastycznie i zjawiskowo. Z tego co wiem, lepiej żeby zabrał się za to fachowiec. Nie jest to może specjalnie trudne do wykonania, ale lepiej jak robi to ktoś kto się na tym zna.
takie farby oferuje magnat. to jest bardzo ciekawe rozwiazanie. jesli dobrze przemyslisz aranzacje na pewno osiagniesz swietny efekt. raczej wez specjaliste.
u mnie w domu kładłem 'Beton" z Magnata. nie było to trudne. trochę się napracowałem ale wyszło fajnie. stiuk wenecki sądząc z opisu w katalogu jest bardziej skomplikowany więc chyba wezwałbym jednak fachowca.
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Z tego co wiem na każdej puszcze jest szczegółowa instrukcja jak kłaść. Fachowiec może jednak coś więcej wiedzieć, zasugerować aby było jeszcze ładniej.
Fachowcy przyszli i zrobili to co mieli zrobić. Bardzo profesjonalnie dzięki czemu cały stiuk wyszedł naprawdę elegancko. Aż się nie spodziewałam, że będzie to tak stylowo i ładnie wyglądać. Cieszy mnie to, że zdecydowałam sie na właśnie takie udekorowanie mojego domu. Wszyscy znajomi zerkają z małą zazdrością 
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Zdjęcia!
A znacie może efekty dekoracyjne innych firm? Co o nich sądzicie? Ja słyszałam, że Tikurilla też jest całkiem ok, ale szczerze nigdy nie miałam okazji wypróbować. U mnie w domu króluje różnorodność i w każdym pokoju mam pomalowane inną farbą i innym kolorem. Ze wszystkich jestem zadowolona tak naprawdę. Pozdrawiam
Witam,
podobne lecz bardziej ciekawe efekty oglądałem w Sklepie Cameleo w Poznaniu , ale też mają stronę internetową można zobaczyć jak to wygląda. Ja zdecydowałem się na Panele 3D z ich oferty bardzo ciekawy efekt.
podobne lecz bardziej ciekawe efekty oglądałem w Sklepie Cameleo w Poznaniu , ale też mają stronę internetową można zobaczyć jak to wygląda. Ja zdecydowałem się na Panele 3D z ich oferty bardzo ciekawy efekt.