Łazienka z myślą o dzieciach
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Dla małego dziecka każda kąpiel jest rytuałem, a samodzielne umycie zębów powodem do dumy. Przeczytaj temat >>
Redakcja
Kolorowe zasłony wyglądają cudnie, mam w mieszkaniu taką bardziej stonowaną ale możliwe, że wymienię. Natomiast jeśli chodzi o matę antypoślizgową to absolutna podstawa.
- spiderwoman
- Aktywny

Re: Łazienka z myślą o dzieciach
Tekst jak najbardziej na czasie dla mnie
Mam taki problem, nowy dom i niewielkie, za to świetnie oświetlone idealnie do przeznaczenia na łazienkę
Mamy salon kąpielowy, więc to może być zdecydowanie przestrzeń dla naszego małego dziecka 
dom cały w remoncie to nie problem!
Zgadzam się,salon kąpielowy zapewni dziecku bardzo dużą przestrzeń do kąpieli,ale w małej łazience również da się to skutecznie zaaranżować. Wystarczy tylko kupić odpowiednią wannę.
-
czystolinka
- Zainteresowany

Niestety nie mam dodatkowej powierzchni, żeby urządzić dla mojego dziecka, natomiast jak najbardziej stawiam na dodatki, które cieszą moje dziecko.
1,5 miesiąca temu urodził mi się synek. Szukam inspiracji na wystrój wnętrza dziecięcego pokoiku. Wklejcie jakieś fajne linki. Będę wdzięczny 
-
malina1000
- Zainteresowany

jak dla mnie w takiej łazience powinny być też różnego rodzaju pudełka i kosze, a w szczególności kosz na pranie, po wyjściu dziecka z łazienki to wygląda ona jakby tornado przeszło. Fajne są akcesoria np. sealskin w neutralnych kolorach chyba dostępne są zestawienia na lazienkaplus.pl, problem przecież polega na tym, że nie każdy może sobie pozwolić na stworzenie łazienki specjalnie dla dzieci.
Wodospad przyjemności:)
-
malina1000
- Zainteresowany

jak dla mnie w takiej łazience powinny być też różnego rodzaju pudełka i kosze, a w szczególności kosz na pranie, po wyjściu dziecka z łazienki to wygląda ona jakby tornado przeszło. Fajne są akcesoria np. sealskin w neutralnych kolorach chyba dostępne są zestawienia na lazienkaplus.pl, problem przecież polega na tym, że nie każdy może sobie pozwolić na stworzenie łazienki specjalnie dla dzieci.
Wodospad przyjemności:)
Wystarczy tylko kilka dodatków i tak tanim kosztem zamienimy swoją łazienkę w coś bardzo atrakcyjnego dla dzieci,a myślał ktoś o fototapecie w łazience? To dopiero przyciągałoby uwagę.
Profesjonalne układanie Glazury
Pełen zakres usług:
- Aranżacja
- Doradztwo i zakup materiałów
- Wykonawstwo
Pozdrawiam:
Robert Kucharski
Pełen zakres usług:
- Aranżacja
- Doradztwo i zakup materiałów
- Wykonawstwo