dom jak marzenie
dom jak marzenie
Witam,
CHCEMY KUPIć PROJEKT DOMU JAK MARZENIE Z GARAżEM. Czy ktoś już budował ten dom i jakie ma doświadczenia?
CHCEMY KUPIć PROJEKT DOMU JAK MARZENIE Z GARAżEM. Czy ktoś już budował ten dom i jakie ma doświadczenia?
Re: dom jak marzenie
Witam,mam pytanko czy wybudowali panstwo dom jak marzenie z garazem,czy posiadaja panstwo jakies zdjecia z budowy ewentualnie gotowy domek jaki koszt mniej wiecej wyniosl.My jestesmy w trakcie fundamentow
.cendos.pl certyfikaty energetyczne
Ja jeszcze nie mam fundamentów ale już mam projekt w głowie 
Ja jeszcze nie mam fundamentów ale już mam projekt w głowie 
-projekty.lipinscy.pl/Gustowny_I/ ten dom jest całkiem udatny. Na tej stronce da sie znaleźć kilka ciekawych projektów za niezłą kasę. Możesz sprawdzić. Ale i tak nie znalazłem jeszcze nigdzie domu, takiego jak mam w glowie i taka jest prawda.
My już prawie skończyliśmy budowę domu wg tego projektu mieszkamy i jesteśmy bardzo zadowoleni !! :) został nam ogród i jakaś drobna wykończeniówka. :lol:
Ja żoną niedawno wybudowaliśmy dom na podstawie tego projektu -http://archi-projekt.com.pl/index.php?mod=main&scr=main&evt=showDetails&id=6 Jesteśmy bardzo zadowoleni. Domek jest bardzo przestronny, w sam raz dla naszej 5-osobowej rodzinki. Życzymy wszystkim udanej budowy. Szczerze polecam tej model.
Moi rodzice maja identyczny domek i tez sa zachwyceni a mieszkaja w nim juz 3 lata. Pozdrawiam
Gustowny też zwrócił naszą uwagę, ale w wersji energooszczędnej
-
Przemek
stron z projektami jest wiele każdy zapewne poleca swoja, w naszej grupie jest portal www.e-projekty.pl do ktorego zapraszam
Witam i polecam technologie domów szkieletowych drewnianych trzy miesące budowania wykończenia a przy okazji są zdrowe i tanie polecam naszego bloga floryszczakdomki.blogspot.com lub na naszą firmową strone floryszczakdomy.manifo.com
-
krystiantorba
- Początkujący

tu znajdziecie odpowiedzi na wiele pytan dotyczących budowy i remontu www.remontujsam.blogspot.com
zeus
-
Joasia_Joasia
- Początkujący

[img]http://static.e-budownictwo.tv/gallery/3768/0_3cd9457d1688a1e2966bd554076fd394aff59250.jpg[/img]