rynny bryza
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
runcajs1967
- Aktywny

do amc
prawidłowy montaż nie chroni przed odbarwianiem, chyba wszystkim wiadomo że od strony połódniowej wszyskie systemy PCV jak i powlekane będą zmieniać barwę jeśli chodzi o zerwanie rynny przez śnieg to podstawowa zasada rynna w najwyszym punkcie musi byś 2 cm poniżej przedłużenia połaci dachu a w warunkach o dużym zaśnierzeniu mószą być zastosowane bariery śniegowe
-
runcajs1967
- Aktywny

do Braasa
albo zmień ksywę lub nie wal głupot choć firmy braas nie lubię lecz ją szanuję i żadnemu głąbowi niepozwolę szastać tą nazwą, niemam nic wspólnego z z tą firmą dla wścibskich
Czy masz jakiś problem zasrańcu ? że się do mnie przypieprzasz ? nie staje ci ? weż się koleś odp. odemnie i nie udawaj wszechwiedzącego bo sądząc po twojej ksywie jesteś jeszcze zbyt smarkaty aby cośkolwiek wiedzieć o dekarstwie, jak popracujesz jeszcze z 20 lat to możesz wtedy dyskutować o dachach bo narazie jesteś jeszcze malutki w tym temacie, nie wiem czy byś się nadał do zdzierania mchu nawet
Na niczym się nie znam,niczego nie umiem,dlatego doradzam na forum
Nie ma jak cięta i inteligentna riposta. Za czasów piaskownicy znałem takich, którzy za takowe uważaliby zacytowaną wypowiedź.Braas pisze:Czy masz jakiś problem zasrańcu ? że się do mnie przypieprzasz ? nie staje ci ? weż się koleś odp. odemnie i nie udawaj wszechwiedzącego bo sądząc po twojej ksywie jesteś jeszcze zbyt smarkaty aby cośkolwiek wiedzieć o dekarstwie, jak popracujesz jeszcze z 20 lat to możesz wtedy dyskutować o dachach bo narazie jesteś jeszcze malutki w tym temacie, nie wiem czy byś się nadał do zdzierania mchu nawet
-
runcajs1967
- Aktywny

- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt:
-
runcajs1967
- Aktywny

To ja Was pogodzę 
Bras to jakby nie Braas
Więc pytanie o pozwolenie na używanie takiego nicka jest bez sensu. Nie kłócić się tu, bo nie o to chodzi.
Skoro PCV to shit, to nie rozumiem dlaczego się produkuje takie coś. Wiadomo, że jak się zrobi dobry marketing to nawet kota w worku można wcisnąć.
Z blaszki pewnie, że będzie trwalsza, ale jak ją "specjalista" powiesi na plastikowych do d.. hakach na złej wysokosci, to się spitoli ze śniegiem na glebę jeszcze lepiej niż PCV.
Poza tym jak już napisał runcajs trzeba te rynny odpowiednio zamontować.
Oglądam sobie ostatnio rózne domy, bo sam jestem właśnie na etapie rynien. Większość ludzi ma jednak PCV. A Bryza CellFast'u? Czas pokaże jak to będzie działało bo to własnie będę zakładał. Sam, a dekarzem nie jestem. Jak coś spieprzę to przynajmniej nie będę sobie pluł w brodę, że ktoś wziął kasę i tez spieprzyl
Mam dobrego doradcę 
Bras to jakby nie Braas
Skoro PCV to shit, to nie rozumiem dlaczego się produkuje takie coś. Wiadomo, że jak się zrobi dobry marketing to nawet kota w worku można wcisnąć.
Z blaszki pewnie, że będzie trwalsza, ale jak ją "specjalista" powiesi na plastikowych do d.. hakach na złej wysokosci, to się spitoli ze śniegiem na glebę jeszcze lepiej niż PCV.
Poza tym jak już napisał runcajs trzeba te rynny odpowiednio zamontować.
Oglądam sobie ostatnio rózne domy, bo sam jestem właśnie na etapie rynien. Większość ludzi ma jednak PCV. A Bryza CellFast'u? Czas pokaże jak to będzie działało bo to własnie będę zakładał. Sam, a dekarzem nie jestem. Jak coś spieprzę to przynajmniej nie będę sobie pluł w brodę, że ktoś wziął kasę i tez spieprzyl
-
sklep-budowlanyCOM
- Początkujący