Łazienka na poddaszu - aranżacje
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Przedstawiamy pomysł na aranżację łazienki na poddaszu. Przeczytaj temat >>
Redakcja
Poddasze może być super zaletą łazienki o ile nie jest za niskie. Ale i tak trzeba to przemyśleć ? Sama łazienki na poddaszu nie mam, ale niedawno moja siostra taką urządzała. W sumie to dużego problemu nie miała. Zamówiła meble w firmie Noclaf gdzie mogła wybrać swoje wymiary i problem z głowy 
Re: Łazienka na poddaszu - aranżacje
Jak na tak przestronną przestrzeń, urządzoną w biało-beżowej kolorystyce, dwoma oknami i tyloma źródłami światła ta łazienka jest trochę ponura. Nie podobają mi się te wszystkie wnęki, bo jest ich zdecydowanie za dużo - przestają być ciekawą dekoracją i raczej pokazują, że autor projektu tak się nimi zachwycił, że nie wiedział kiedy przestać je dodawać. Oczywiście wszystkie wnęki są dokładnie oświetlone, podczas gdy inne części łazienki są zaciemnione.e-lazienki pisze:Przedstawiamy pomysł na aranżację łazienki na poddaszu.
Mi bardzo podobają się łazienki na poddaszu
Z doświadczenia wiem,że lepiej sprawdzają się w takich łazienkach na poddaszu wanny niż kabiny prysznicowe. Oczywiście zależy jaką przestrzenią dysponujemy,ale z reguły są te ścięte dachy i nie można pozwolić sobie na zbyt wiele.
Wg mnie wnęki są praktyczne w małych łazienkach, tu dodałabym parę dodatow w inny kolorze, by ją trochę ożywic 
Spójrzcie też na inne łazienki na poddaszu i sposób w jaki możemy zyskac trochę powierzchni
http://fasadaplus.blogspot.com/2013/11/ ... rny-w.html
Spójrzcie też na inne łazienki na poddaszu i sposób w jaki możemy zyskac trochę powierzchni