Zachęcamy Państwa do zakupu węgla bezpośrednio z czeskiej kopalni. Jesteśmy czeską firmą (Farus Energy s.r.o.) importującą węgiel do wielu krajów UE w tym także do Polski.
Do Polski sprowadzamy następujące sortymenty węgla :
- miał (0 - 10 mm) - 180 zł / netto tona
- eko groszek (10 - 20 mm) - 250 zł / netto tona
- orzech (20 - 40 mm) - 319 zł / netto tona
- kostka (40 - 100 mm) - 329 zł / netto tona
Kaloryczność w/w sortymentów jest na poziomie 20 - 21.000 KJ, zawartość siarki do 1,2 %, spiekalność 0.
Węgiel można odebrać własnym transportem lub skorzystać z usług naszej firmy. Koszty transporty są kalkulowane indywidualnie i zależą od odległości do miejsca dostawy. Dostarczamy węgiel na terenie całego kraju.
Minimalna ilość zamówienia ? 25 ton.
Zapraszamy do współpracy z naszą firmą.
Telefon : +420 602 772 592
e-mail : partners@europawegiel.com
www.europawegiel.com
eko groszek
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: eko groszek
Chyba się skuszę ale muszę poszukać jeszcze parę osób bo 25 ton to za dużo jak dla mnie jednego. Mam kocioł merkury i palę w nim groszkiem ale też pelletem, więc groszku potrzebowałbym jakieś 6 ton.
To niezle ceny. Kompania Węglowa już od 01.10 podnosi ceny o 15% i kończy promocję na ekomial Rokita. (za www.wnp.pl)
A w detalu ten czeski ekogr luzem jest po 440, 530 workowany.
A w detalu ten czeski ekogr luzem jest po 440, 530 workowany.
lereka jak Ci się ten Merkury sprawuje?
Szczerze to mam ten kocioł od marca ale jak na razie brak zastrzeżeń. Myślę że dziś można powiedzieć że sezon grzewczy 2011/2012 się zaczął. Póki co to palę pelletem bo w Merkurym można nim palić a jak zrobi się bardzo zimno to będę palił groszkiem.