Jakie łóżko ? Jaki materac?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- Krzysiek P.
- Początkujący

Re: Jakie łózko ? Jaki materac?
Twarde materace to jest to!
- grupa-remontowa
- Aktywny

- Kontakt:
To zależy - ja lubię sushi.
Szukasz dobrych materaców? Lepiej trafić nie mogłeś! Te świetne materace są idealne dla dzieci, na pewno nie pożałujesz zakupu!
-
katarzyna777
- Początkujący

lóżko to wiadomo co komu pasuje do wnetrza, a materac to jeszcze nie spotkałam lepszego niż firmy estrela lux, nie za twardy, nie za miekki
Rowniez 180/200, kocham swoj materac jak i moj chlopak ^^
-
Krzysieczek
- Początkujący

- Kontakt:
Ja łóżko kupiłem w Abrze, stelaż mam idealny z poprzedniego łóżka, a materac dokupiłem w sklepie znajomego - Klinika Snu. Materac Wenus czy jakoś tak się zwie, rozmiar 200x200 i żyć nie umierać
Całość spisuje się rewelacyjnie.
ja kupiłam termoplastyczny select z firmy Hilding w pokrowcu Cashmere
aż żal prześcieradło kłaść
z fajnym stelażem
i jest naprawdę genialnie
aż żal prześcieradło kłaść
z fajnym stelażem
i jest naprawdę genialnie
Łóżko przede wszystkim duże. A z materacem miałem problem, bo niestety jestem alergikiem więc miałem z tym problem. Ale przeczytałem ten artykuł http://www.mojealergie.pl/wszystko_o_al ... atyka.html. I teraz sypiam na bardzo wygodnym materacu
[/url]
Ja zakupiłam materac firmy Eurosen Vital Spring -wkład 5 strefowa sprężyna kieszeniowa + pianka poliuretanowa wys18cm jest bardzo wygodny
do materacy ze sprężynami kieszeniowymi ważny jest wybór stelaża nie może być "rzadki" szczebelki muszą być blisko siebie aby sprężyna nie przedostała się pod stelaż w razie uszkodzenia sprężyn reklamacje nie są uwzględniane!
lamila
Ja mam materac firmy Janpol,a model to Wenus
-www.markowe--materace.pl/d4589_materac_wenus.html jest sprężynowy a wiec bardzo wygodny i mogę go polecić każdemu.
-www.markowe--materace.pl/d4589_materac_wenus.html jest sprężynowy a wiec bardzo wygodny i mogę go polecić każdemu.
No właśnie... i łóżko i materac są baaaaardzo ważne 
Teraz gnieżdżę się z mężem na starej kanapce 120cm szerokiej MASAKRA!!! Już nie wspomnę o figlowaniu
Na szczęście już niedługo kupujemy łóżko do naszego gniazdka
- co myślicie o tych łóżkach / ramach z BRW, warto kupować, kosztują już od 500zł - chciała bym 200x200 z wygodnym materacem... i co myślicie o łóżku okrągłym?
Teraz gnieżdżę się z mężem na starej kanapce 120cm szerokiej MASAKRA!!! Już nie wspomnę o figlowaniu
Zazdroszczę mieszkań/domów, w których mieszczą się duże łóżka. Ja mam sypialnię 220/340 a prócz lóżka chciałabym tam zmieścić jeszcze szafę i komodę, bo w małym mieszkanku trzeba wykorzystać każdą wolną przestrzeń. Też mam problem z wyborem materaca, ale czytając tu niektóre wpisy już chyba wpadłam na jakiś trop. Dzięki (co ja bym zrobiła bez forum?)
a w innych pomieszczeniach nie mozesz zrobić szaf? ostatnio zrobili fajna szafe/zabudowe w programie dekoratorni: -www.dekoratorniatv.pl/deko/296.php
Własnie chodzi o to, że w salonie mam "cudowną" meblościankę, która zajmuje mi całą ścianę i pół pokoju, chciałabym ją zlikwidować i jakoś lepiej wykorzystać przestrzeń, ale mój przedpokój jest długi i idealnie nadaje się na taką szafę