rynny bryza
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
Mariusz1
Witam
Firma Cellfast bardziej znana jako producent węży i innych systemów nawodnień do ogrodów od jakiegoś czasu produkuje rynny. Wzór jest taki jak Marleya i innych polskich producentów którzy wzoruja sie na tym systemie. Wykonanie jest bardzo solidne widać że firma dba o jakość. Jednocześnie jest to najtańszy produkt na rynku. producent udziela pisemnej 10 letniej gwarancji na odbarwianie. Polecam jeśli ktos nie chce zbyt wiele kasy wydać na orynnowanie. Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr
-
Gość
CELLFAST Bryza????
To tak, jakby producent chińskich rowerów zaczął produkować limuzyny. Może i dobre i tanie, ale... Ja polecam PLASTMO, bo sprawdzone i najlepsze!
PLASTMO - Polecam!
-
TOMASZKLUS
- Aktywny

Popieram tylko sprawdzone produkty
Piszę o tym co znam. Dotyczy to nie tylko rynien, ale także dachówki, systemów kominowych, membran dachowych, okien dachowych itd. Tak na marginesie, to chciałbym mieć udziały u wszystkich tych producentów... Pozdrawiam!
PLASTMO - Polecam!
-
TOMASZKLUS
- Aktywny

Ostatnio sam sie zastanawiam jakie rynny(PCV) kupić . Mój majster mów,i że Gamrat jest tanią przeciętną rynną i że jakiś czas temu Gamrat był bardzo słaby pękał i szybko zmieniał kolor, dzisiaj jest już lepiej, ale on by gamrata nie kupił. Co do Marleya mówi, że kiedyś Marley był brdzo bardzo dobry i że można było rynnę owinąć wokół ręki, a teraz Marlej bardzo sie zepsuł a cena pozostała dość wysoka, zdecydowanie odradził mi Marley'a bo jakość (choć dabra) nie przekłada sie na cenę. Wavin'a skomentował krótko "nie". i nie pytałem dlaczego. Powiedział mi że jeśli już decyduję sie na droższą rynnę to francuski Nicoll.
A jeśli tańszą to Bryza. Powiedział że Bryza jest robiona na tych samych profilach co Marley i ztego samego surowca, Bo ma znajomego w pewnym zakładzie który robi rynny i dla marleya i dla bryzy.
Cena bryzy w stosunku do jakości bardzo dobra - zapewnia.
Ciekawy jestem co Wy otym sądzicie?
Ps. Panie Darku myślę że moja odpowiedz na pana pytanie jest nieco spóźniona, ale z tego co słyszałem i widziałem rynny Bryza sa godne uwagi.
A jeśli tańszą to Bryza. Powiedział że Bryza jest robiona na tych samych profilach co Marley i ztego samego surowca, Bo ma znajomego w pewnym zakładzie który robi rynny i dla marleya i dla bryzy.
Cena bryzy w stosunku do jakości bardzo dobra - zapewnia.
Ciekawy jestem co Wy otym sądzicie?
Ps. Panie Darku myślę że moja odpowiedz na pana pytanie jest nieco spóźniona, ale z tego co słyszałem i widziałem rynny Bryza sa godne uwagi.
<><
-
runcajs1967
- Aktywny

do amc
pcv jest dobre tylko jak partacz je zakłada to wychodzą różne klocki a na temat systemów blaszanych firmy R......... a założonych wbrew logice to moge przesłać kilka zdjęć. Niema systemów dobrych lub złych są tylko wykonawcy.........