Ile za wyniesienie dachówki
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Ile za wyniesienie dachówki
Napiszcie ile możemy nam odliczyć fachowiec jak dachówka jest wywieziona na poddasze. Poprosił nas żebyśmy wywieźli mu dachówkę na poddasze bo zyskają na czasie. Ilie mniej więcej może nam odliczyć napiszcie bo nie dogadaliśmy się co do kwoty, a w ogóle nie orientujemy się ile możemy się spodziewać i na ile liczyć.
- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt:
-
runcajs1967
- Aktywny

-
runcajs1967
- Aktywny

Tak nie mylisz się niedawno chwaliłam że znalazłam dobrych i nie drogich wykonawców i dalej tak twierdzę (choc powiem jeszcze raz że nie są tani w naszych okolicach) dach mamy gotowy. Wykonany ładnie, równo i bez usterek, o pomoc przy wywiezieniu prosili bo wykonują prace dla urzędu miasta gdzie gonią ich terminy i chcieli zyska na czasie. A tak w ogóle myślałam że to forum jest do tego by się poradzic osób kompetentnych a nie słuchc wiecznie krytyki, obrażania i wychwalania się jakim się to nie jest dobrym fachowcem najlepszym z wszystkich, a jak już ktoś tańszy od was to partacz nie zawsze droższy znaczy lepszy, widziałam parę domów zrobionych przez "super firmę " drodzy ale dobrzy - dajcie spokój na te dachy nie dało się nawet patrzec już na sam wygląd a co dopiero w szczegółach.
-
runcajs1967
- Aktywny

do Kasi
dziwi mnie że fachowcy wykonyjący prace dla urzedu wogóle mają czelność pytać się o pomoc, z regóły takie firmy mają w kosztorysie wniesienie dachówki, a temat kto, jak i za ile wykonuje swoją pracę to jest inny temat, jeśli idzie o temat ceny, który jest poparty jakością to ta cena musi być wysoka.