sypialnia
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Atlantic Polska
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: sypialnia
Zgadzam się że kolorystyka jest ważna, muszą w niej dominować stonowane kolory które wpływają dobrze na sen, a nie pobudzają. Najlepszymi kolorami są: błękity, turkus, fiolet, zieleń i delikatne pastele. Fajnym pomysłem jest stworzenie klimatu morskiego czy oceanicznego w sypialni. Błękitne ściany, łóżko z jasnego drewna, pościel w niebiesko-białe marynarskie pasy. Do tego komoda z jasnego czy rozbielonego drewna, z takiego samego drewna podłoga. 
Mnie się marzy sypialnia w stylu glamour: ciemne, fioletowe ściany, do tego jakieś fajne, stylowe meble, żyrandole i lampki nocne z kryształami, błyszczące tkaniny i dopasowane obrazy - na pewno znalazłabym coś odpowiedniego w galerii, na przykład Vide. Nie wiem tylko, czy taki kolor byłby akurat odpowiedni do mojej małej sypialni. Ale pomarzyć dobra rzecz 
Mój Synek ma niebieski pokój, ale o stylu marynarskim nie pomyślałam . Dzięki za podpowiedż. Zrewanżuję się informacją, gdzie można kupić drewniane bielone łóżko, czy komodę : mebl-art.pl (rodzina). Mamy od nich łóżko i stolik: ponadczasowa prostota w stylu, a świetne wykonanie ( nasze łóżko jest natura). 
kestin
Mój Synek ma niebieski pokój, ale o stylu marynarskim nie pomyślałam . Dzięki za podpowiedż. Zrewanżuję się informacją, gdzie można kupić drewniane bielone łóżko, czy komodę : mebl-art.pl (rodzina). Mamy od nich łóżko i stolik: ponadczasowa prostota w stylu, a świetne wykonanie ( nasze łóżko jest natura).
kestin
moze cos takiego
3deforma.pl/wp-content/uploads/2011/10/sypialnia-1b.jpg
ciepla jasna i minimalistyczna
3deforma.pl/wp-content/uploads/2011/10/sypialnia-1b.jpg
ciepla jasna i minimalistyczna
-
magiaorientu
- Początkujący

Osobiście przepadam za stylem orientalnym, i taki też lubię w sypialni. meble, kolor ścian dodatki, zapach.
Pozdrawiam
-
magiaorientu
- Początkujący

Osobiście przepadam za stylem orientalnym, i taki też lubię w sypialni. meble, kolor ścian dodatki, zapach.
Pozdrawiam
Delikatne kolory, to podstawa w sypialni, bez agresywnych i mocnych.
nadobrysen.eu - Pościel
forum.nadobrysen.eu - Dom i Ogród
Ja często korzystam ze strony dekoria.pl można tam obejrzeć fajne aranżacje wykonane samodzielnie przez różnych ludzi.
nadobrysen.eu - Pościel
nadobrysen.eu - Pościel
do takiego zestawu polecam fajną kapę i kilka poduch. osobiście zainspirowałam się dekoracjami z dekoboko.pl i wiem, że moja sypialnia będzie zdecydowanie black&white.
Ja nie mam ulubionych stron, przeważnie oglądam ogólnie inspiracje dostępne w necie i sama coś wymyślam. W sypialni lubię naturalny kolor drewna, do tego mocne akcenty kolorystyczne - czerwień lub fiolet połączone z bielą. Coś w ten deseń http://www.urokdrewna.pl/lozko-drewnian ... p-235.html
W sypialni najważniejszy jest materac. Łóżko z dobrym materacem, który zapewni zdrowy i przyjemny sen oraz odpoczynek, powinno stanowić najważniejszy element każdej sypialni bez względu na wystrój. Zapraszamy na nasza stronę z materacami PlantPur, gdzie można znaleźć materace pasujące do każdego typu łóżka:)
Sypialnia to miejsce, w którym można odpocząć i zrelaksować się po całym dniu pracy. Warto zadbać o to, żeby było w niej naprawdę komfortowo.
Podstawą jest oczywiście wygodne i solidnie wykonane łóżko - właśnie takie meble można znaleźć w naszym sklepie: www.super-sofa.pl
W swojej bogatej ofercie posiadamy zarówno łóżka z drewnianą ramą, wykonaną z buku lub dębu, a także nowoczesne łóżka tapicerowane z dodatkowymi elementami, takimi jak na przykład podświetlenie.
Pozdrawiamy
SuperSofa
Podstawą jest oczywiście wygodne i solidnie wykonane łóżko - właśnie takie meble można znaleźć w naszym sklepie: www.super-sofa.pl
W swojej bogatej ofercie posiadamy zarówno łóżka z drewnianą ramą, wykonaną z buku lub dębu, a także nowoczesne łóżka tapicerowane z dodatkowymi elementami, takimi jak na przykład podświetlenie.
Pozdrawiamy
SuperSofa