łóżko otwierane, z litego drewna

Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

blackberry1
Początkujący
Początkujący

łóżko otwierane, z litego drewna

Post autor: blackberry1 »

Dzien dobry! szukam porady odnośnie otwieranego łóżka. Słyszałam o takich od koleżanki, ale czy jest możliwość otwarcia takiego łóżka tylko od przodu czy tez od boku? znajoma polecala mi firme ,mebl-art.pl, czy ktos inny korzystal z ich usług? słyszalam ze to bardzo kompetetni ludzie i mają w ofercie takie właśnie łóżka.

także łóżko z jakiego drewna jest najlepszym wyborem? głównie chodzi mi o buk albo dąb :)
pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedzi

kestin
Początkujący
Początkujący

Re: łóżko otwierane, z litego drewna

Post autor: kestin »

Śpimy z mężem na łóżku wyprodukowanym przez Mebl-art . Jesteśmy bardzo zadowoleni z łóżka i z wyboru firmy. Nasze łóżko to Smart 160 , bukowe,kolor orzech wykończony w oleju. Łóżko jest proste w formie a zarazem eleganckie. Spełnia wszystkie nasze oczekiwania. Kolor i rodzaj szczytu wybraliśmy sami. Bardzo miła obsługa i termin dotrzymany bez problemu.
Pozdrawiam :)
kestin

Smok Bazyli
Początkujący
Początkujący

Post autor: Smok Bazyli »

Mam wrażenie, że ceny są mocno przesadzone, a za dużo niższą cenę można kupić łóżko podobnej jakości innej firmy.

stix
Aktywny
Aktywny

Post autor: stix »

Ceny są mocno przesadzone , 2-3 tys.? Ok, są otwierane, ale taki sam rezultat można uzyskać przy pomocy szuflad wsuwanych pod łóżko. Proszę zobacz w jakich cenach tu są łóżka z litego drewna sosnowego i bukowego: http://www.urokdrewna.pl/lozka-c-8.html

O takich szufladach mówię:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sypialnie”