zanieczyszczona łazienka

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

tomobobek
Początkujący
Początkujący

zanieczyszczona łazienka

Post autor: tomobobek »

Kupiłem ostatnio dom. Łazienka jest strasznie zapuszczona. Mam mnóstwo przede wszystkim kamienia na posadzce i armaturze, ale nie tylko!!! Poza tym na około domu mam klinkier również zabrudzony. Może ktoś już miał podobny problem? i wie jak się z tym problemem uporać???

olaicek
Początkujący
Początkujący

Re: zanieczyszczona łazienka

Post autor: olaicek »

Co prawda nie miałam podobnego problemu, ale mój znajomy miał i chyba gorącą parą to wyczyścił, więc może to by Ci pomogło ;)

tomobobek
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomobobek »

hmmm brzmi ciekawie...ale jak to działa?

Przemek

Post autor: Przemek »

gorącą para da rade !

Tanie-Grzanie
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Tanie-Grzanie »

Wg mnie da się usunąć kamień,ale musisz zastosować odpowiednie środki chemiczne. Jeżeli możesz to wstaw zdjęcia i wtedy wszyscy zobaczymy jak to wygląda w praktyce.

ikaria
Aktywny
Aktywny

Post autor: ikaria »

Na portalu olazience.pl możesz znaleźć artykuły dotyczące czyszczenia takich właśnie zabrudzeń:)

Awatar użytkownika
UNICOM
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: UNICOM »

tomobobek pisze:Kupiłem ostatnio dom. Łazienka jest strasznie zapuszczona. Mam mnóstwo przede wszystkim kamienia na posadzce i armaturze, ale nie tylko!!! Poza tym na około domu mam klinkier również zabrudzony. Może ktoś już miał podobny problem? i wie jak się z tym problemem uporać???
Tylko ANTICAL
UNIKOM WSZELKIEJ PRACY!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”