Urządzamy łazienkę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Urządzamy łazienkę
Urządzając dom lub mieszkanie coraz większą wagę przywiązujemy do aranżacji łazienki. Przeczytaj temat >>
Redakcja
Urządzamy łazienkę
A ja mam lazienkę, a właściwie meble z firmy NOCLAF, kolekcja SABRINA ?
- Happyhouse
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Urządzamy łazienkę
Bardzo fajnym i praktycznym rozwiązaniem jest BIOBIDET - deska sedesowa z elektronicznym bidetem montowanej na misce WC. To nie tylko oszczędność miejsca, ale także dużo bardziej komfortowe urządzenie niż osobno stojący bidet. 

Bio Bidet
lifestyle upgrade
lifestyle upgrade
samo zrobienie ciekawej łazienki to nie wszystko, akcesoria łazienkowe też są ważne, ja polecam dodatki firmy Harimex. Dobre, trwałe i ładnie zrobione
-
magiaorientu
- Początkujący

Po za urządzeniem łazienki w meble i artykuły sanitarne, wannę czy prysznic ja muszę mieć w łazience odpowiedni klimat. Uwielbiam odpowiedni zapach, który po ciężkim dniu w pracy pozwala mi się zrelaksować robiąc sobie domowe spa.
Pozdrawiam
Co do tych bidetów, to fajne rozwiązanie widziałem w pewnym tropikalnym kraju - koło sedesu montowano wąż jak od prysznica z przyciskiem w słuchawce, który włączał strumień wody, odwiesząło się to do uchwytu w ścianie. Fajne rozwiazanie w łazienkach, gdzie nie ma miejsca na bidet.
Co do elementów "na ścianę" w łazience to ostatnio modne są szklane dekory. Przyznam, że dodają łazience szyku i stanowią fajny akcent.