Dekoracje okienne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
jarilitmanen
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Dekoracje okienne
Jeśli chodzi o mnie to jedyne dekoracje okienne których używam to rolety. Ostatnio kupiłem sobie rolety bambusowe i świetnie się komponują razem z meblami.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 17:37 przez jarilitmanen, łącznie zmieniany 3 razy.
Zgadzam się ze zdaniem, że firanka nadaje smaku pomieszczeniu - a jaki mato być smak:) ostrzejszy czy delikatny i subtelny ... Zapraszam do obejrzenia aranżacji okien na firanyzpasja.pl
Ja przy dekoracji okien w swoim mieszkaniu skorzystałam z usług firmy IM-STYLE (ich sklep znajduje się w Warszawie na Sadybie ul. Konstancińska 2 lok. U19, ruchome schody 1p.). Fachowa obsługa, duży wybór materiałów zarówno na zasłony jak i firany, duża ekspozycja. Pani z obsługi zajęła się mną kompleksowo (mimo marudzenia i niezdecydowania wykazała anielską cierpliwość..
. W komplecie wzięłam również szycie, terminy realizacji do tygonia, i co najważnuiejsze- ROZSĄDNE CENY ! POLECAM !
magmat
Ja przy dekoracji okien w swoim mieszkaniu skorzystałam z usług firmy IM-STYLE (ich sklep znajduje się w Warszawie na Sadybie ul. Konstancińska 2 lok. U19, ruchome schody 1p.). Fachowa obsługa, duży wybór materiałów zarówno na zasłony jak i firany, duża ekspozycja. Pani z obsługi zajęła się mną kompleksowo (mimo marudzenia i niezdecydowania wykazała anielską cierpliwość..
. W komplecie wzięłam również szycie, terminy realizacji do tygonia, i co najważniejsze- ROZSĄDNE CENY ! POLECAM !
magmat
Hej, to jeszcze raz ja, właśnie znalazłam ich stronę internetową, na której niniejsze materiały są zaprezentowane: http://www.im-style.pl/index.php?k395,materialy
pozdrawiam
pozdrawiam
magmat
lubię efektowne aranżacje okien. Czasami jednak idę na "łatwiznę" - wybieram gotowe firanki do kuchni, do łazienki i do pokoju dziecka. W salonie i w sypialni zdecydowałam się na gotowe aranżacje projektowane na konkretny wymiar karnisza.
jeśli chodzi o moje zdanie na temat dekoracji okiennych to coś w tym jest, że rolety mogą spełniać taką funkcję, poza tym przyznam szczerze, że jak się wybierze jakiś fajny model, czy wzór mamy nie tylko bardzo fajną dekorację, ale też ochronę przed słońcem. Widziałam na stronie firmy wimarol kilak fajnych wzorów rolet, ale i żaluzje też bardzo dobrze się prezentują.
jeśli chodzi o moje zdanie na temat dekoracji okiennych to coś w tym jest, że rolety mogą spełniać taką funkcję, poza tym przyznam szczerze, że jak się wybierze jakiś fajny model, czy wzór mamy nie tylko bardzo fajną dekorację, ale też ochronę przed słońcem. Widziałam na stronie firmy wimarol kilak fajnych wzorów rolet, ale i żaluzje też bardzo dobrze się prezentują.