Dobrze wykorzystana klimatyzacja
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Administrator
- forumbudowlane.pl
- Kontakt:
Możliwość włączenia klimatyzacji w upalny dzień to wygoda. By spełniała swoje zadanie, musi być dobrze zainstalowana. Przeczytaj temat >>
Pozdrawiam,
Admin
Admin
- Agregaty-Serwis.PL
- Początkujący

- Kontakt:
Projekt projektem ale nie można zapominać o utrzymaniu klimatyzacji w dobrym stanie technicznym.
-
Impresje24
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Dobrze wykorzystana klimatyzacja
No tak, zaniedbanie kliamtyzacji nie przyniesie oczekiwanego efektu, gorzej - przyniesie masę problemów oraz nerwów
-
coldelectric
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Dobrze wykorzystana klimatyzacja
Tak, to fakt, dlatego proponujemy naszym klientom (i nie tylko) profesjonalny serwis klimatyzacji (odgrzybianie, czyszczenie mechaniczne parownika i skraplacza, regulację ciśnienia freonu). www.coldelectric.pl
Klimatyzacja Kraków
Rzeczywiście, klimatyzator to świetne rozwiązanie dla alergików. Sam mam uczulenie na kurzy oraz pyłki i zainwestowałem w klimatyzator firmy LG z filtrem 3M multi-ochrona i muszę przyznać, że nawet nie spodziewałam się, że różnica w jakości powietrza będzie tak ogromna. Naprawdę - ekstra propozycja dla alergików, z resztą można o tym przeczytać tu: http://www.strefaklimatyzacji.pl/baza-w ... rze,2.html .
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

To fakt, odpowiednie użytkowanie i dbanie o klimatyzację jest kluczem do jej bezproblemowego działania. Dlatego należy pamiętać, aby przynajmniej raz w roku ją czyścić. Instrukcje jak to zrobić można znaleźć na: http://pokazywarka.pl/jak-czycic-klimatyzator-domowy/ . Dobrze o tym pamiętać.