polecam wszystko dla domu
-
sponsorzaq1
- lubie spamować
Re: polecam wszystko dla domu
Polecam wszystko dla domu :od tynków maszynowych cementowo-wapiennych po kuchnie ,szafy garderoby .Dodatkowo w sklepie internetowym świetne oryginalne dodatki do domu; lampy, obrusy ,koszyki na pieczywo, tace drewniane -naprawdę warto odwiedzić ten sklepik.Profesjonalna obsługa, porady techniczne.....

-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

Joanna sie zagolopowała
w reklamie ...
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Elementy dekoracyjne ze stali nierdzewnej, bramy kute macie jak na prospektinwestycje?
Ja znalazłem fajną stronkę z której często korzystam, mianowicie urzadzaniedomu.info.
-
naklejkomania
Naklejka ścienna to łatwy spsób na odmianę wnętrza, w krótkim czasie mozemy zmienic wygląd pomieszczenia a nudna ściana nabierze świeżosci. Ozdabianie naklejkami nie wymaga żadnej specjalnej wiedzy i umiejetności a naklejka na ścianę gwarantuje znakomity efekt.
niektóre z tych rzeczy bardzo ciekawe, ale przyznam, że jak przeczytałam ten artykuł http://www.budnet.pl/Designerskie_dodat ... zytaj.html zaczęłam się baczniej przyglądać rzeczom w moim domu i rzeczom codziennego użytku. jak niewiele potrzeba, żeby zwykły przedmiot stał się designerskim dodatkiem