Witam,
Jestem zmuszona wymienić okna w całym mieszkaniu. Mam ich sporo, a mieszkanie było remontowane rok temu. Szukam dobrego produktu i przede wszystkim solidnych fachowców, którzy zrobią wszystko zgodnie ze sztuką nie niszcząc przy tym mieszkania.
Czy możecie polecić konkretne firmy?
Pozdrawiam
Magda
SZUKAM DOBRYCH OKIEN I MONTAŻYSTÓW wawa i okolice
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
jazzstudio
- Początkujący

Re: SZUKAM DOBRYCH OKIEN I MONTAŻYSTÓW wawa i okolice
Szukaj wykonawców i dostawców w naszej największej bazie firmy budowlanych. Kontaktuj się i ustalaj warunki realizacji remontu, budowy domu, albo dostawy materiałów budowlanych (tylko po zarejestrowaniu).
-
xfinlandia
Brawo,
grunt to wsłuchać się w potrzeby klienta. Okna potrzebne w Wawie, ale co tam - Wrocław to rzut beretem?;)
Nie polecę nikogo. Nie znam firm. No może speców z innego forum:
Jareko lub firma APREL. Kontakt znajdziesz przez wyszukiwarkę.
grunt to wsłuchać się w potrzeby klienta. Okna potrzebne w Wawie, ale co tam - Wrocław to rzut beretem?;)
Nie polecę nikogo. Nie znam firm. No może speców z innego forum:
Jareko lub firma APREL. Kontakt znajdziesz przez wyszukiwarkę.
witam,
zajmuję sie sprzedażą i montażem okien w okolicach w-wy, profil VEKA,
chetnie złoże ofertę, kontakt na techmar.ndm@neostrada.pl.
zapraszam
zajmuję sie sprzedażą i montażem okien w okolicach w-wy, profil VEKA,
chetnie złoże ofertę, kontakt na techmar.ndm@neostrada.pl.
zapraszam
Mogę polecić okna Avante bo sam jestem ich użytkownikiem. Dodatkowo są objęte aż siedmioletnią gwarancją, a pierwszym roku użytkowania chroni je bezpłatna polisa ubezpieczeniowa. Okna kupiłem w Siedlcach. Ekipa montażowa godna polecenia. Wszystko poszło szybko i czysto. Więcej dowiesz się na [/url]http://www.vitopolska.com/oferta/okna/dobre_okna_w_dobrej_cenie.html[url]
Polecam[/url]
Polecam[/url]
Tak jak " Max3333" mogę polecić firmę Vito Polska. Mają b. dobre okna i dobrych montażystów. Mam ich okna od ponad roku.