Bramy wjazdowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Bramy wjazdowe
Ogrodzenie, w tym brama wjazdowa, jest jednym z ważniejszych elementów bezpiecznego domu. Przeczytaj temat >>
Redakcja
Bramy wjazdowe
WITAM , POLECAM FIRME PRZEMIR Z LATOWICZ ZAKUPIONA U NICH BRAMA TO PRAWDZIWE DZIELO SZTUKI ZROBIONA Z SOLIDNEGO MATERIALU , DOKLADNIE ORAZ SCHLUDNIE , SZTACHETKI NAJWYZSZEJ JAKOSCI WYSCHNIETY BEZ SEKOW , BARDZO MILY KONTAKT , TERMINOWOSC , FACHOWCY GODNI POLECENIA W 100% POLECAM WLANIE TA FIRME , NAPEWNO KAZY PRZYSZLY KLIENT BEDZIE BARDZO ZADOWOLONY
misiek
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

Re: Bramy wjazdowe
A co sądzicie o firmie stalplast - kowalstwo artystyczne? Planuję zamówić sobie u nich bramę, ale chciałem poznać wcześniej opinię o tej firmie.
Nie wiem nic o stalplast jedyną firmą jaką znam z branży kowalstwa artystycznego znam Almet oraz Kurek
-
Ogrodzenia-Bramy
- Początkujący

- Kontakt:
Dobry, pomocny tekst, który przyda się, z pewnością, wielu użytkownikom. Z naszej strony zapraszamy na www.ogrodzeniabramyinfo.com- stronę, na której publikujemy artykuły o podobnej tematyce. Zachęcamy również do zapoznania się z ofertą bram montowanych przez nasza firmę oraz zadawania pytań, w razie jakichkolwiek wątpliwości co do wyboru odpowiedniego modelu.
Zapraszamy na naszą stronę internetową
Brama przesuwana moim zdaniem praktyczniejsza od tej otwieranej na oścież. Ale chyba miejsce wymagane dla przesuwanej łatwo obliczyć
-
maniek123879
- Początkujący

- Kontakt:
Moim zdaniem również przesuwana jest praktyczniejsza. W sumie mam za małą działkę na założenie otwieranej bramy.
Jeśli chodzi o kowalstwo artystyczne to ja polecam Kowalstwo A , Pan bardzo miły i robi fajne ogrodzenia oraz balustrady. Jak chcesz mieć fajną artystyczną kutą bramę to polecam. Będzie zjawiskowa.
-
marionnnka
- Początkujący

ja to lubie bramy w retro stylu, metalowe kute, z zawijasami, takie barokowe czy secesyjne