Jestem na etapie wyboru wykonawcy do budowy domu. Poznań
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MarcBenson
- Zainteresowany

Jestem na etapie wyboru wykonawcy do budowy domu. Poznań
Kogo drodzy yżtkownicy możecie mi polecić. Dom około 180m2. Budowa domu wraz z instalacją wodną i gazową, piec gazowy 2-funkcyjny oraz okna 5 komorowe/3 szyby. Scianka zewnętrzna domu o gruba 36,5cm. Budowa domu z projektu.
Re: Jestem na etapie wyboru wykonawcy do budowy domu. Poznań
Polecam niedużą firmę WITO właścicielka Gabriela Lademan. W sumie specjalizują się w oknach (kupiłem okna z dużej znanej firmy (nie bede pisac, bo nie chce robic antyreklamy) ale szlag mnie trafiał i po 2 latach wymieniałem, co prawda zapłaciłam więcej niż z poprzedniej firmy ,ale mam je kilka lat i jestem zadowolony i dodatkowo wybrałem rolety i parapety kamienne.) W związku z tym że to nieduża firma to wiadomo, że prace wykonane są porządnie, a nie na odpiernicz. Są z pomorskiego i polecam. Nie wiem, czy w poznaniu by wybudowali, ale jeżeli nie na budowę domu to na okna, rolety i parapety na pewno. Znalazłem ich telefon 58 677 30 56.
Ja polecam Centrum Dekarskie Poznań ul.Sypniewo 6B budują domy od podstaw warto do nich zadzwonić bo naprawdę firma jest godna polecenia.
Zostawiam nr tel. 791-791-909
Zostawiam nr tel. 791-791-909
Kamil
Witam!
Jeśli chodzi o wykonanie badania gruntu pod posadowienie fundamentu polecam Geo-Technika.pl
Obecnie promocja do 40% mniej za wykonanie kompleksowej oceny do głębokości 3 czy 5 metrów pod powierzchnią terenu + dokumentacja geotechniczna GRATIS.
Jeśli chodzi o wykonanie badania gruntu pod posadowienie fundamentu polecam Geo-Technika.pl
Obecnie promocja do 40% mniej za wykonanie kompleksowej oceny do głębokości 3 czy 5 metrów pod powierzchnią terenu + dokumentacja geotechniczna GRATIS.
-
muchomorek
- Początkujący

Ja zlecając remont łazienki troszkę poszperałem w Internecie i dobrą terminową firmę znalazłem na www.uslugi.forumbudowlane.pl Tam bez problemu znajdzie się kilka firm do których można wysłać zapytanie. 
Szanowni Państwo,
Przeszukując www.forumbudowlane.pl znaleźliśmy Państwa ogłoszenie, w którym widnieje informacja, że zamierzają Państwo przeprowadzić remont/prace budowlane i są aktualnie na etapie poszukiwania fachowca, który wykonałby zlecone przez Państwa zadania. W związku z tym aby ułatwić Państwi te poszukiwania, chciałaby zaproponować zarejestrowanie się na portalu nasza-chatka.pl.
Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej, gdzie również
mieszczą się informacje dotyczące przebiegu procesu rejestracji. W razie wszelkich pytań i wątpliwości, prosze się z nami kontaktować, a na pewno udzielimy odpowiedzi na wszystkie Państwa pytania.
Życzymy szybkiego,udanego remontu i wymarzonych efektów.
Z pozdrowieniami,
Zespół Naszej Chatki
Przeszukując www.forumbudowlane.pl znaleźliśmy Państwa ogłoszenie, w którym widnieje informacja, że zamierzają Państwo przeprowadzić remont/prace budowlane i są aktualnie na etapie poszukiwania fachowca, który wykonałby zlecone przez Państwa zadania. W związku z tym aby ułatwić Państwi te poszukiwania, chciałaby zaproponować zarejestrowanie się na portalu nasza-chatka.pl.
Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej, gdzie również
mieszczą się informacje dotyczące przebiegu procesu rejestracji. W razie wszelkich pytań i wątpliwości, prosze się z nami kontaktować, a na pewno udzielimy odpowiedzi na wszystkie Państwa pytania.
Życzymy szybkiego,udanego remontu i wymarzonych efektów.
Z pozdrowieniami,
Zespół Naszej Chatki