Witam
posiadam juz ogród zimowy przeszłam przez wszystkie uroki z tym związane i chiałabym doradzić innym zainteresowanym taką budową. Jesta to naprawde wspaniala rzecz szczególnie na okres jesieni zimy i wiosny. zachęcam ja podpowiem. sama jestem zadowolonym użytkownikiem całorocznym mojego tarasu.
Ogród zimowy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
re
zgadzam się z Tobą w 100%...przy moim domu najpierw był olbrzymi taras, który w zasadzie był praktyczny przez kilka miesięcy w roku (powiedzmy, że lato było udane
) niestety kiedy zaczęło robić się zimniej nikomu już nie chciało się tam przesiadywać. Postanowiliśmy 2 lata temu przerobić go na ogród zimowy...teraz mamy tam mnóstwo zieleni fotele i hamak:) i relaks przez cały rok:) a lato spędzamy w ogrodzie...polecam!!
Re: Ogród zimowy
My również posiadamy taki ogród zimowy. Mamy mnóstwo zieleni przez cały rok. A wszystko za sprawą koleżanki. Poleciła nam właśnie firmę Almont System, dzięki której mamy świetnie urządzony ogród.izabela-makowska pisze:Witam
posiadam juz ogród zimowy przeszłam przez wszystkie uroki z tym związane i chiałabym doradzić innym zainteresowanym taką budową. Jesta to naprawde wspaniala rzecz szczególnie na okres jesieni zimy i wiosny. zachęcam ja podpowiem. sama jestem zadowolonym użytkownikiem całorocznym mojego tarasu.
Wszystkim zastanawiającym się nad takim rozwiązaniem - szczerze polecam.
Re: Ogród zimowy
Witam!
My dłuuuuuuuugo nosilismy się z zamiarem wykonania oranżerii ( w końcu koszty są nie małe) i jakoś tak nie do końca potrafiliśmy się zdecydować na jakiś konkretny model. Przypadkiem trafiliśmy na firmę z Milanówka gdzie doradzono nam ciekawą rzecz: oranżerie z tarasem. Mieszkamy razem z rodzicami w domku piętrowym (dwa mieszkania połączone klatką schodową z odzielnym wejściem) a przy tym rozwiązaniu rodzice na dole mają śliczniutki ogród zimowy a my na górze spory taras
Jeśli chodzi o jakoś wykonania i profesjonalizm to spokojnie mogę ich polecić!
Firma nazywa się Kulbud ( http://www.kulbud.com.pl ) i w realizacjach są zdjęcia naszego tarasiku, zimowe coprawda ale można spojrzeć jak to wygląda
My dłuuuuuuuugo nosilismy się z zamiarem wykonania oranżerii ( w końcu koszty są nie małe) i jakoś tak nie do końca potrafiliśmy się zdecydować na jakiś konkretny model. Przypadkiem trafiliśmy na firmę z Milanówka gdzie doradzono nam ciekawą rzecz: oranżerie z tarasem. Mieszkamy razem z rodzicami w domku piętrowym (dwa mieszkania połączone klatką schodową z odzielnym wejściem) a przy tym rozwiązaniu rodzice na dole mają śliczniutki ogród zimowy a my na górze spory taras
Jeśli chodzi o jakoś wykonania i profesjonalizm to spokojnie mogę ich polecić!
Firma nazywa się Kulbud ( http://www.kulbud.com.pl ) i w realizacjach są zdjęcia naszego tarasiku, zimowe coprawda ale można spojrzeć jak to wygląda
"Kobieta bez kokieterii, to jak kwiat bez woni."
Gabriela Zapolska
Gabriela Zapolska