Witajcie.
Rozumiem oczywiście że nikt nie jest w stanie bez obejrzenia czegokolwiek wycenić dokładnie koszty ale chodzi mi raczej o koszt mniej więcej.czytałem sporo postów ale moja sytuacja jest nieco indywidualna.Powierzchnia ok 100mkw.
Zatem..
Dach jest świeżo po remoncie i przygotowany do adaptacji, okna są, ocieplenia wełną nie ma.
Elektryka, kanalizacja i woda wyprowadzone na górę.Generalnie chodzi o wykończenie, ponieważ poza tym co wymieniłem jest surowo.Kilka ścianek działowych, podłoga, regipsy.Chciałbym zrobić 3 pokoje i łazienkę.
Czas generalnie ucieka, a właściwie nadchodzi...
Jaką więc kwotę miałbym przygotować? 30-50 tysięcy?
Pozdrawiam i dziękuję!
Adaptacja poddasza, proszę o pomoc w wycenie.
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
GipsKarton
- Superużytkownik

Re: Adaptacja poddasza, proszę o pomoc w wycenie.
Zmieścisz się w 20 tys. na gotowo z materiałami jak i może ci zabraknąć tych 50tys a to raczej pewne.
Jak można jeszcze szacunkowo wykonać operat roboczy to, z materiałami są kolosalne różnice nawet kilkakrotnie wyższe jedne od drugich. Podaj lokalizację dodaj standard jaki ciebie zadowoli, to może znajdzie się ktoś na tyle miły, że policzy.
Jak można jeszcze szacunkowo wykonać operat roboczy to, z materiałami są kolosalne różnice nawet kilkakrotnie wyższe jedne od drugich. Podaj lokalizację dodaj standard jaki ciebie zadowoli, to może znajdzie się ktoś na tyle miły, że policzy.