Kran z wrzątkiem
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Administrator
- forumbudowlane.pl
- Kontakt:
Kran z wrzątkiem
Na rynku pojawiły się baterie kuchenne, które zapewniają nie tylko ciepłą i zimną wodę, ale także i wrzątek. Przeczytaj temat >>
Pozdrawiam,
Admin
Admin
Kran z wrzątkiem
jestem ciekawy ceny takiej baterii wraz z grzałką bo pomysł toś nowatorski i więcej miejsca na bladzie kuchennym
Re: Kran z wrzątkiem
ciekawe czy można ew. tym zaparzyć herbatę??
Mam taki kran w domu i szczerze jestem zawiedziona. Fakt, ogromna wygoda, ale sposob dzialania kranu, tragedia. Na reklamach pieknie, ladnie wyglada, efekt jest calkiem inny. Gdy woda leci z kranu, wytwarza sie mnostwo pary, a kran zachowuje sie jakby mial zaraz wybuchnac. Wzywalismy nawet serwis bo myslelismy ze cos jest nie tak, niestety tak to w rzeczywistosci wyglada.Za ta cene, nie jest to warte.
-
Kociol_net
- Aktywny

Re: Kran z wrzątkiem
Faktycznie,para o której piszesz w przypadku bardzo ciepłej wody,może być bardzo uciążliwa,dlatego też o wiele lepiej sprawdzi się bateria z regulacją temperatury,lub też grzałka do boilera,gdzie ustawiasz stałą temperaturę ciepłej wody.
-
Izabela Korwińska
- Początkujący

To byłby wypas, ale woda musiałaby być idealna, nie każda kranówka się nadaje. Taki kran i granitowy zlewozmywak mi się marzy w kuchni http://artelis.pl/artykuly/65253/Zlewoz ... -do-koloru
Izabela Korwińska