Witajcie,
Chcę pomiędzy blatem a szafkami zastosować fototapetę i przykryć ją szkłem. Szkło kładzie się po meblach, a fototapetę? Myślę że łatwiej położyć przed, ale boję się że podczas montażu zostanie gdzieś zahaczona i zniszczona.
Gdzie można znaleźć fajne wzory np. z kawą, winem itp?
Fototapeta - przed czy po montażu mebli
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Fototapeta - przed czy po montażu mebli
Nasza firma montuje takie panele w całości - tzn. ze grafika/fototapeta jest trwale zalaminowana pod szkłem w obróbce termicznej - taka konstrukcja dokładnie zabezpiecza grafikę a pod szkło nie dostaje się bród, para ani owady. Całość montujemy już po montażu mebli - zapewnia nam to możliwość dokładnego zdjęcia wymiarów oraz zapobiega ewentualnym uszkodzeniom.
Co do wyboru grafiki polecamy naszym klientom stronę fotolia.pl - koszt fotografii na tej stronie to ok 30 - 50 zł. Grafiki nie trzeba nam dostarczać a jedynie podać jej numer, koszt zdjęcia jest doliczany do kosztów całego zamówienia, ale klient nie musi się zajmować drukiem dostarczaniem itp.
zapraszam na naszą stronę:
colourglass.poznan.pl - może znajdziesz tam inspirację

Co do wyboru grafiki polecamy naszym klientom stronę fotolia.pl - koszt fotografii na tej stronie to ok 30 - 50 zł. Grafiki nie trzeba nam dostarczać a jedynie podać jej numer, koszt zdjęcia jest doliczany do kosztów całego zamówienia, ale klient nie musi się zajmować drukiem dostarczaniem itp.
zapraszam na naszą stronę:
colourglass.poznan.pl - może znajdziesz tam inspirację

-
123ANETA123
- Początkujący

No bardzo fajnie . A szyba jest taka zwykła tak ? I potem jakoś tam nadrukowujecie wybrany obraz tak ? Orientowałam się już trochę i najtaniej wychodzi fototapeta a na to zwykła szyba , ale wasze rozwiązanie wydaje mi się super, bo w razie jakiś nierówności na ścianie fototapeta nie wygląda już fajnie . A duży jest średni koszt za m2 takiej szyby ?
Szyba jest zahartowana (zwłaszcza jeśli ma iść za kuchenkę, jeśli ma być montowana w mniej newralgicznych punktach może być to szkło niehartowane).
cennik znajdziesz na stronie:
panele-szklane.pl
w zakładce cennik, można też poprosić o wstępną wycenę wysyłając zapytanie z orientacyjnymi wymiarami na adres:
biuro@colourglass.poznan.pl

cennik znajdziesz na stronie:
panele-szklane.pl
w zakładce cennik, można też poprosić o wstępną wycenę wysyłając zapytanie z orientacyjnymi wymiarami na adres:
biuro@colourglass.poznan.pl

Najlepiej z takim problemem udać się do firmy, która się zajmuje montażem fototapet ( wiem, że fotodekoracje.com z Warszawy się tym zajmują) i dowiedzieć się co lepiej zrobić. Samemu nie warto eksperymentować, bo można wszystko schrzanić.
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
P.C.
P.C.
Najlepiej z takim problemem udać się do firmy, która się zajmuje montażem fototapet ( wiem, że fotodekoracje.com z Warszawy się tym zajmują) i dowiedzieć się co lepiej zrobić. Samemu nie warto eksperymentować, bo można wszystko schrzanić.
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
P.C.
P.C.