Oryginalne półki na książki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Administrator
- forumbudowlane.pl
- Kontakt:
Jeżeli zastanawiasz się, co zrobić z dużą ilością książek, wazonów lub innych bibelotów przedstawiamy.... Przeczytaj temat >>
Pozdrawiam,
Admin
Admin
http://www.cellaio.pl - polecam 
Niezwykle wytrzymałe, grube, nowoczesne, proste, lekkie, półki i biblioteczki na książki jakich nie znajdziesz nigdzie indziej na polskim rynku.
Niezwykle wytrzymałe, grube, nowoczesne, proste, lekkie, półki i biblioteczki na książki jakich nie znajdziesz nigdzie indziej na polskim rynku.
-
non-paris
Re: Oryginalne półki na książki
Faktycznie grube macie te regały, nie wiem czy coś takiego pasuje do każdego wnętrza. W sumie to kwestia gustu. Osobiście posiadam bardzo nietypowy regał na książki, bardzo podobny do tego na zdjeciu:
. generalnie mam pełno półeczek na których leży cała moja książkowa kolekcja, a schowki służą do przechowywania rzeczy, które nie bardzo nadają się na dekoracje a są potrzebne pod ręką 
. generalnie mam pełno półeczek na których leży cała moja książkowa kolekcja, a schowki służą do przechowywania rzeczy, które nie bardzo nadają się na dekoracje a są potrzebne pod ręką Re: Oryginalne półki na książki
Witam, ja kupuje polki ze strony niewidzialnapolka.pl polecam nawet mozna sie dogadac przy wiekszej ilosci
My półki na książki sami skręcamy, zamawiamy płyty docięte i sami skręcamy.
Może być oryginalna, ale ważne też żeby była funkcjonalna... dla mnie to ważne kryterium 
Trzeba też pamiętać o tym, że książki należy odpowiednie przechowywać. I nie każda designerska półka się sprawdzi.
Mam dużo książek i ciągle brakuje mi na nie miejsca. Myślałem o zakupie kilku dodatkowych regałów. Zastanawiam się nad metalowymi, ponieważ są wytrzymałe a i przy okazji ciekawie wykonane. Całkiem inaczej niż półki drewiane. Na stronie met-baj.com.pl jest kilka rodzajów takich regałów i nie bardzo wiem na co się zdecydować. Korzystał ktoś może z takich? Albo mógłby polecić coś podobnego?
Ja polecam stronę na której masz cały sprzęt AGD i RTV Licytujesz od 0zł i zawsze to tańsze rozwiązanie
polecam sam licytuje i udaje mi się zgarniać sprzęt za groszę 
najlepiej zamówić regały na wymiar u stolarza, przynajmniej dopasuje idealnie
To prawda najlepiej do stolarza by nam zrobił, ale też na blogach są fajne pomysły na tego typu rzeczy i można wykorzystać. Często też jest pokazane jak wykonać.
-
karolek256
- Zainteresowany

Gdybym ja miał dziś wybierać półki na książki to prawdopodobnie wybrałbym coś z modeli modułowych. Są bardzo uniwersalne, co dla mnie osobiście ma spore znaczenie. Oczywiście ważne żeby były ze sprawdzonych źródeł, jak choćby tu https://e-armet.pl/pl/c/Polki-modulowe/846 - wyglądają bardzo fajnie, znajomy ma takie i jest z nich bardzo zadowolony.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

W poprzednim mieszkaniu ( które już zresztą sprzedałam) miałam regał który był robiony na zamówienie. Fajnie wyglądał, szczególnie że był połączony ze sztukaterią. Postanowiłam jednak w domu nie decydować sie na ponowną zabudowę z uwagi na to, że kosztowała mnie bardzo dużo kasy. Poza tym ograniczamy możliwości aranżacji. Zabudowy nie można tak łatwo przestawić.
W sklepie jest bardzo wiele oryginalnych propozycji mebli Zerknijcie sobie chociażby do Bihome. W sklepie mozna kupić meble od wielu ciekawych producentów:

Świetna jest taka drabinka.
W sklepie jest bardzo wiele oryginalnych propozycji mebli Zerknijcie sobie chociażby do Bihome. W sklepie mozna kupić meble od wielu ciekawych producentów:

Świetna jest taka drabinka.
Jeżeli szukasz oryginalnych półek na książki w stylu industrialnym, zapraszam
na PW.
na PW.