WAGNER - PROJECT 117
Moderator: Redakcja e-dach.pl
WAGNER - PROJECT 117
Witam! Co sadzicie o tym sprzęcie WAGNER - PROJECT 117. Nadaje się do użytku czy raczej to taka zabawka.może ktoś miał do czynienia z takim sprzętem to prosił bym o opinie.Dziękuję i pozdrawiam
Witam!!
Kupiłem nie dawno. Trochę już sobie tym urządzeniem pomalowałem i jestem zadowolony. Wałki się chowają. Inna sprawa, że według tego co się dowiedziałem u przedstawiciela wagnera to to urządzenie jest "zabawką" .... mimo tego zdecydowałem się na kupno tylko i wyłącznie ze względu na cenę, gdyż te nie "zabawki" ( 100% profesjonalne) zaczynają się od 2000 euro, a na takie jeszcze mnie nie stać. Póki co maluje sobie agregatem za 1800 zł i pasuje mi to
pozdrawiam marcin
Kupiłem nie dawno. Trochę już sobie tym urządzeniem pomalowałem i jestem zadowolony. Wałki się chowają. Inna sprawa, że według tego co się dowiedziałem u przedstawiciela wagnera to to urządzenie jest "zabawką" .... mimo tego zdecydowałem się na kupno tylko i wyłącznie ze względu na cenę, gdyż te nie "zabawki" ( 100% profesjonalne) zaczynają się od 2000 euro, a na takie jeszcze mnie nie stać. Póki co maluje sobie agregatem za 1800 zł i pasuje mi to
pozdrawiam marcin
Re: WAGNER - PROJECT 117
Agregat naprawde bdb. w porównaniem z agregatami wyższymi profesjonalnymi naprawde daje rade, tylko trzeba bardzo dobrze płukać i nie puszczać przez maszynke syfów. Ja sobie chwale i polecam