drzwi wewnetrzne
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: drzwi wewnetrzne
A nam znajomi polecili drzwi z firmy "sekta-drzwi". Bardzo solidne. maja je już 3 lata i sa super, byliśmy juz nawet oglądac i umowiliśmy się na pomiar. fajne jest to, że robią wg własnych projektów, więc będę miała swoje wymarzone drzwi
Ich rodzice, również mają drzwi z tej firmy - 15 lat!, dlatego m.in oni je zamówili. Mnie się podobają, chciałam solidne, drewniane drzwi i takie znalazłam.
Ja wybrałam POL-SKONE. Mają duży wybór modeli drzwi, rozsądne ceny i są solidne - wiem, mam już je trochę lat.
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Polecam prospektdrzwi. Polska fabryka i molski surowiec. Gruby ramiak, sklejka a nie wióra.
polecam firmę Prestige S.A. posiadają różnego rodzaju wypełnienia, świetna firma, sumienna, szybka realizacja zamówień. Jedna klamka w drzwiach była lekko puknięta, na drugi dzień przywieźli nową. Szybko łatwo i przyjemnie a nawet czysto. Mają także własny sklep internetowy z drzwiami przesuwnymi i skrzydłowymi. http://www.outlet-drzwi.pl

Zapraszam na forum specjalistyczne drzwi-forum.pl
Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne to polecam przeglądniecię studia drzwi, które ma w swojej ofercie ok. 500 najróżniejszych drzwi począwszy od najzwyklejszych, a na szklanych, fornirowanych i przesuwnych kończąc - sprawdź tu
-
xfinlandia
No żesz! Przepraszam za słowo: kur... MAĆ!
Jak długo jeszcze redakcja będzie tolerowała takie spamerskie wpisy jak wyżej?
W pełni jestem świadomy swoich słów, ale tego forum nie da się czytać bez moderacji i wcale mi nie będzie żal, jak mnie tu zabanujecie. Ograniczę się wtedy do forum Muratora.
Jak długo jeszcze redakcja będzie tolerowała takie spamerskie wpisy jak wyżej?
W pełni jestem świadomy swoich słów, ale tego forum nie da się czytać bez moderacji i wcale mi nie będzie żal, jak mnie tu zabanujecie. Ograniczę się wtedy do forum Muratora.
-
martinrekk
- Zaawansowany

Nasze drzwi hotelowe są zamawiane ze strony http://drzwihotelowe.pl i narzekać raczej na nie nie mam powodów. Dobrze wykonane, bardzo ładnie prezentują się we framugach, nowoczesna kolorystyka, ładnie naturalnie wyglądająca okleina, no i najważniejsze że wsad jest specjalnie wzmocniony, atestowany przeciwpożarowo.