podpowiedzcie coś, najlepiej sprzęt który ktoś już użytkuje, dzięki.
Jakie agd kupić do kuchni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie agd kupić do kuchni?
Faktycznie bardzo prosty...przeglądałam ostatnio dość intensywnie oferty sklepów internetowych i widzę że bardzo dużo jest okapów skośnych i chyba taki bardziej by mi odpowiadał
Ja chyba się skuszę na lodówkę LG GB3133TIJW, co prawda kosztuje ok. 1600 zł, ale jest zgrabna, ma dolny zamrażalnik, system No Frost i zużywa tylko 0,81 kWh/24h.
To powiem Ci, ze to wcale nie jest drogo jak na taka firmę, bo LG raczej dba o szczegóły i stosuje najnowsze technologie jak np. Multi Air Flow.
Rzeczywiście nie jest to droga opcja. Ja marzę na przyszłość o sprzęcie Miele
Póki co jeszcze mnie nie stać:)
Powiem Ci szczerze, ze nie znam tej marki, skłaniałabym się bardziej ku LG właśnie bo jest w czym wybierać, nawet modeli lodówek mają dużo więcej.
A czy Miele rzeczywiście jest takie rewelacyjne, czy tylko cenę ma kosmicznie nadmuchaną? 
Nie żebym robiła komuś złą reklamę, ale jak kupowałam odkurzacz, to sprzedawca nie chwalił zbyt firmy Miele, sugerując, że cena nie jest adekwatna do jakości, ale nie mam doświadczenia z tą marką, więc nie wiem jak jest naprawdę. LG znam, więc mam do nich zaufanie, bo sprzęt jaki oferują jest dobrej i sprawdzonej jakości, więc po co przepłacać.
-
Przemek
Mile jest naprawde dobrą frmą choć zastanawiam się czy cena nie jest przesadzona
No właśnie, po co sobie zawracać głowę jak można kupić dobrej marki sprzęt o wile taniej.
A jesli chodzi o LG to na -lg.com/pl/modanawygrywanie.jsp]Facebooku prowadzą taką akcję i oddają potem kasę za prąd, który zużyje twoja pralka albo lodówka, tylko musisz ją kupić do 15 maja
A jesli chodzi o LG to na -lg.com/pl/modanawygrywanie.jsp]Facebooku prowadzą taką akcję i oddają potem kasę za prąd, który zużyje twoja pralka albo lodówka, tylko musisz ją kupić do 15 maja
Jak to oddają pieniądze za prąd? Za wszystkie lodówki i pralki, czy tylko wybrane modele?
Jak to oddają pieniądze za prąd? Za wszystkie lodówki i pralki, czy tylko wybrane modele?
Chodzi o to, ze każdy kto kupi lodówkę lub pralkę otrzyma zwrot opłat za energię elektryczną, a na stronie jest lista, które produkty są objęte promocją.
-
ewa.kalicka
Niezła byłaby opcja kupić sobie nowy sprzęt i jeszcze dostać zwrot za energię 
Sama jestem ciekawa jak to działa , ale jestem zainteresowana zakupem kilku sprzętów to może i mi się uda to wygrać